iUni IP74 Шпионска камера за дозатор за паста за зъби, Wi-Fi, Full HD, сензор за движение

RRP price: 247,45 лв.
206,14 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550072
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ГРИЖА ЗА УСТНАТА КУХИНА И ДИСКРЕТНО НАБЛЮДЕНИЕ

На пръв поглед дозаторът за паста за зъби изглежда като обикновено приспособление за баня, предназначено да дозира идеалното количество паста за зъби с всяко натискане. Във вътрешността му обаче се намира малка шпионска камера, почти невидима за човешкото око. Тази камера е стратегически разположена на незабележимо място, което ѝ позволява да прави снимки или тайно да записва видео.

Специалното приложение ви дава пълен контрол върху настройките на камерата и достъп до записаното съдържание по всяко време и навсякъде.

Функцията за откриване на движение добавя допълнително ниво на интелигентност към устройството. Когато камерата открие движение в зрителното си поле, тя може автоматично да започне запис или да изпрати известия до свързаните устройства. Това прави устройството идеално за домашно наблюдение или наблюдение на домашни любимци.

Не се изискват винтове или пробиване! Дисплеят може лесно да се монтира с включената в комплекта самозалепваща се основа. Той може да бъде залепен на плочки или мебели за баня, като единственото изискване е внимателно да почистите повърхността, преди да залепите държача.

ВГРАДЕНА FULL HD КАМЕРА

Вградената Full HD видеокамера може да записва изображения и видеоклипове с разделителна способност 1920x1080 пиксела. Тя осигурява ясни и детайлни изображения, идеални за наблюдение на дадено пространство или записване на важни събития.

Снабдена с презареждаща се литиево-йонна батерия с капацитет 950 mAh, шпионската камера позволява непрекъснат видеозапис в продължение на около 2 ч. Зареждането на батерията се осигурява чрез включения микро USB кабел.

СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА МАКС. 128GB

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128 GB (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Интелигентното откриване на движение ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че да не пропускате важни събития. Можете да регулирате чувствителността на сензора за движение в приложението - висока, средна, ниска, изключена.

Всяко малко движение се улавя прецизно и ви предупреждава незабавно.

Тази функция не само повишава ефективността на наблюдението, но и свежда до минимум ненужното съхранение на данни, като се фокусира само върху важните моменти.

WI-FI / ВРЪЗКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Шпионската камера с технология P2P ви позволява да преглеждате заснетото директно от телефона или таблета си, ако се намирате на 5-10 метра от камерата. Или ако на вашето място има безжичен интернет, можете да свържете мини камерата директно към вашия рутер и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението UmeLine на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (само 2,4 GHz).

Шпионската камера iUni IP74 може да работи и без мрежова връзка,просто заредете устройството и поставете microSD карта с памет до 128 GB (не е включена в опаковката ) и камерата ще започне да снима автоматично. Извадете картата с памет от часовника, поставете я в компютъра и прегледайте записите.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: черен/бял
- Видеоразделителна способност: Full HD 1920*1080 15 кадъра в секунда
- Формат на видеото: MP4
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPEG
- Wi-Fi
- Мобилно приложение: UmeLine
- Операционна система: Android/iOS
- Слот за карта памет: MicroSD карта до 128 GB (не е включена в комплекта)
- Микрофон
- Откриване на движение
- Записване в цикъл
- Печат за дата и час на записите и снимките
- Вградена батерия: 950 mAh
- Време за запис: приблизително 2 часа
- Време за зареждане: приблизително 2 часа
- Размери: 113 x 70 x 60 мм
- Тегло: 115 г

ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni IP74 шпионска камера за дозиране на паста за зъби.

- 1 x микро USB кабел за зареждане

- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550072
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера
Използвайте
Запис на видео
Максимално поддържана памет
128 GB
Операционна система
Универсален
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти