iUni RP1 Безжичен усилвател на сигнала Шпионска камера, Wi-Fi, Full HD, Сензор за движение

RRP price: 185,48 лв.
148,30 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550089
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

РАЗШИРЕНА СВЪРЗАНОСТ И ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Повторителят на безжичен сигнал с вградена шпионска камера е иновативно устройство, което съчетава функционалността за разширяване на Wi-Fi мрежата с възможностите за дискретно наблюдение. Това усъвършенствано устройство предлага идеалното решение за хора, които се интересуват от подобряване на покритието на своята Wi-Fi мрежа, както и от наблюдение на определени зони или пространства, без да привличат внимание.

С дизайн, който се вписва хармонично във всяко помещение, усилвателят дискретно скрива Full HD камера за запис, като гарантира, че тя не привлича внимание и може да бъде стратегически разположена, за да покрие широко зрително поле. Wi-Fi свързаността на камерата ви дава възможност за отдалечен достъп до видеопотока в реално време или до съхранените записи с помощта на специално приложение на вашия смартфон или таблет.

Шпионска камера, която е толкова тясно интегрирана, че всички функции на усилвателя остават напълно функционални.


СЛОТ ЗА КАРТА MICROSD С КАПАЦИТЕТ 128 GB ЗА НАБЛЮДЕНИЕ 24/7

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

Няма вградена батерия, просто включете усилвателя в електрическия контакт, за да снимате без прекъсване. Моля, имайте предвид, че когато е изключена от електрическата мрежа, няма да работи.

ВГРАДЕНА FULL HD ВИДЕОКАМЕРА

Вградената Full HD видеокамера може да записва изображения и видео с разделителна способност 1920x1080 пиксела. Това осигурява ясни и детайлни изображения, идеални за наблюдение на пространството или записване на важни събития.

Просто включете усилвателя в контакта за захранване и камерата ще започне да снима веднага. Следователно никога не е необходимо да зареждате шпионската камера, тъй като захранването се осигурява чрез контакта.

ЧУВСТВИТЕЛ ЗА ДВИЖЕНИЕ

Усилвателят на сигнала на безжичната мрежа с камера ви дава най-лесния начин да останете свързани, дори когато не сте у дома.

Интелигентното разпознаване на движение ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че никога да не пропускате важно събитие. Можете да регулирате чувствителността на сензора за движение в приложението - висока, средна, ниска, изключена.

Всяко незначително движение се улавя прецизно и ви предупреждава незабавно.

WI-FI / ВРЪЗКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Шпионската камера P2P ви позволява да преглеждате заснетото директно от телефона или таблета си, ако се намирате на разстояние до 5-10 метра от камерата. Или ако на мястото, където се намирате, има безжичен интернет, можете да свържете мини камерата директно към рутера си и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението UmeLine на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (само 2,4 GHz).

Шпионската камера iUni RP1 може да работи и без Wi-Fi връзка. Поставете microSD карта с памет (не е включена в опаковката) с капацитет до 128 GB и след това включете усилвателя в електрическия контакт, а камерата ще започне да снима автоматично. Извадете картата с памет от усилвателя, поставете я в компютъра и прегледайте записите.

РАЗШИРЯВАНЕ НА WI-FI ПОКРИТИЕТО

Устройството е предназначено да усилва съществуващия Wi-Fi сигнал от основния маршрутизатор, което ви позволява да разширите покритието на мрежата в области, където преди това сигналът е бил слаб или не е съществувал, като например отдалечени стаи или далечни ъгли на къщата.

Със скорости на трансфер до 300 Mbps този повторител осигурява бърза връзка за дейности като сърфиране в интернет, видео стрийминг, онлайн игри и споделяне на файлове.

Конфигурирането на този удължител на безжичен сигнал е бързо и лесно, а използването му е също толкова лесно. Просто включете удължителя към източник на захранване и следвайте инструкциите за настройка. След като усилвателят бъде настроен и свързан към мрежата, ще се радвате на силна и стабилна Wi-Fi връзка във всяко кътче на дома или офиса си.

Усилвателят е съвместим с повечето маршрутизатори и Wi-Fi оборудване на пазара, което го прави лесен за интегриране в съществуващата ви мрежа.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: бял
- Видеоразделителна способност: Full HD 1920*1080 15 кадъра в секунда
- Формат на видеото: MP4
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPEG
- Wi-Fi
- Операционна система: Android/iOS
- Памет: MicroSD карта до 128 GB (не е включена в комплекта)
- Микрофон
- Откриване на движение
- Запис в цикъл
- Печат за дата и час на записите и снимките
- Вградена батерия: няма
- Живот на батерията: неограничен - свързана към захранване
- Честота: 2,4GHz
- Антена: 2 x външна антена
- Wi-Fi стандарт: IEEE 802.11b/g/n
- Скорост на WI-FI трансфер: 300Mbps
- Защита: WPA2-PSK-
Размери: 100 x 80 x 65 mm
- Размери на опаковката: 130 x 110 x 75 mm
- Тегло: 80 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni RP1 усилвател на сигнала на безжичната мрежа с шпионска камера

- 1 x ръководство за потребителя

- 1 x кабел за интернет RJ45

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550089
Бранд
Вид на продукта
Усилвател на сигнала
Поддържа карта с памет
От
Използвайте
Запис на видео
Оперативна автономност
Неограничен - Източник на ток
Максимално поддържана памет
128 GB
Операционна система
Универсален
Резолюция на снимката
2 Mpx
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти