iUni AD1 Шпионска камера с двоен адаптер, Wi-Fi, Full HD, сензор за движение

RRP price: 181,35 лв.
164,83 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550102
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ЗАРЕЖДАНЕ И НАБЛЮДЕНИЕ

Това многофункционално устройство служи не само като обикновен адаптер, но и като дискретен и ефективен инструмент за наблюдение.

Стратегическото разположение на камерата позволява панорамен изглед на района, а висококачественият обектив записва ясни и детайлни изображения. Камерата може да се управлява и да се достъпва дистанционно чрез специално мобилно приложение, което ви дава пълен контрол върху наблюдението, дори когато физически не сте в пространството.

Двата USB порта за зареждане ви позволяват да захранвате мобилни устройства като телефони, таблети или смарт устройства, като по този начин отпада необходимостта от отделни зарядни устройства.

В допълнение към USB портовете адаптерът има и два стандартни щепсела за електрически контакти, което ви позволява да свързвате устройства, които изискват захранване директно от контакта.

СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА С КАПАЦИТЕТ 128 GB ЗА 24/7 НАБЛЮДЕНИЕ

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

Няма вградена батерия, просто свържете камерата към захранването, за да снимате без прекъсване.

ВГРАДЕНА FULL HD ВИДЕОКАМЕРА

Можете да зареждате мобилния си телефон или други електронни устройства с помощта на адаптера с два гнезда и едновременно с това да записвате видеоклипове.

Вградената Full HD видеокамера може да записва изображения и видеоклипове с разделителна способност 1920x1080 пиксела. Това осигурява ясни и детайлни изображения, идеални за наблюдение на пространството или записване на важни събития.

Просто включете шпионската камера в електрически контакт и тя ще започне да снима веднага. Следователно никога не е необходимо да зареждате шпионската камера, тъй като захранването се осигурява чрез контакта.

ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Адаптерът за включване на камерата в контакта ви дава най-лесния начин да запазите захранването си, дори когато не сте вкъщи.

Интелигентното разпознаване на движение ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че никога да не пропускате важно събитие. Можете да регулирате чувствителността на сензора за движение в приложението - висока, средна, ниска, изключена.

Всяко незначително движение се улавя прецизно и ви предупреждава незабавно.

WI-FI / ВРЪЗКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Шпионската камера P2P ви позволява да преглеждате заснетото директно от телефона или таблета си, ако се намирате на разстояние до 5-10 метра от камерата. Или ако на мястото, където се намирате, има безжичен интернет, можете да свържете мини камерата директно към рутера си и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението UmeLine на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (само 2,4 GHz).

Шпионската камера iUni AD1 може да работи и без мрежова връзка. Поставете microSD карта с памет (не е включена в опаковката) с капацитет до 128 GB и след това включете зарядното устройство в електрическия контакт, така че да е фиксирано към ъгъла, под който искате да бъде заснето, и камерата ще започне да снима автоматично. Извадете картата с памет от адаптера, поставете я в компютъра и прегледайте заснетия материал.

УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ

Адаптерът може да се използва в повечето помещения и е съвместим със стандартни електрически контакти.

Той е снабден с два стандартни електрически контакта, което ви позволява да свързвате устройства, които изискват зареждане през контакта, като например лаптопи, зарядни устройства за телефони или друго електронно оборудване.

С максимална мощност от 10 А и захранващо напрежение от 250 V адаптерът е в състояние да осигури достатъчно енергия за зареждане на устройства с по-висока консумация на ток. Това означава, че той може да поддържа едновременно зареждане на няколко устройства, без да прави компромис с производителността или да създава проблеми с претоварването.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: бял
- Видеоразделителна способност: Full HD 1920*1080 15 кадъра в секунда
- Формат на видеото: MP4
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPEG
- Wi-Fi
- Операционна система: Android/iOS
- Памет: MicroSD карта до 128 GB (не е включена в комплекта)
- Микрофон
- Откриване на движение
- Запис в цикъл
- Печат за дата и час на записите и снимките
- Вградена батерия: не
- Живот на батерията: неограничен - свързана към захранване
- Напрежение на захранването: 250V
- Изход на USB порта: DC5V = 2100mA максимум

- Размери: 112 x 51 mm
- Размери на опаковката: 120 x 70 x 70 mm
- Тегло: 74 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni AD1 шпионска камера с двоен адаптер

- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550102
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера
Използвайте
Запис на видео
Оперативна автономност
Неограничен - Източник на ток
Максимално поддържана памет
128 GB
Операционна система
Универсален
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти