Шпионска камера iUni PR1 за стена, Wi-Fi, Full HD, сензор за движение

RRP price: 189,61 лв.
164,83 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550096
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ЗАРЕЖДАНЕ И НАБЛЮДЕНИЕ

Стенният контакт с шпионска камера е гениално и дискретно решение за наблюдение на помещенията, което предлага перфектна комбинация от функционалността на обикновения стенен контакт и усъвършенстваната технология на камерата за наблюдение.

С дизайн, който се вписва хармонично във всяко помещение, стенният контакт дискретно скрива камера с Full HD запис, като гарантира, че тя не привлича внимание, и може да бъде стратегически разположена, за да покрива широко зрително поле. Wi-Fi свързаността на устройството ви дава възможност за отдалечен достъп до видеопотока в реално време или до съхранените записи с помощта на специално приложение на вашия смартфон или таблет.

Гнездото разполага и с два вградени USB порта, които добавят допълнително ниво на полезност в ежедневието ви. Можете да зареждате електронните си устройства, като смартфони или таблети, докато се наслаждавате на предимствата на дискретното наблюдение.


СЛОТ ЗА КАРТА MICROSD 128 GB ЗА НАБЛЮДЕНИЕ 24/7

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

Няма вградена батерия, просто включете в електрическата мрежа, за да снимате без прекъсване. Моля, обърнете внимание, че когато е изключена от електрическата мрежа, тя няма да работи.

ВГРАДЕНА FULL HD ВИДЕОКАМЕРА

Можете да зареждате мобилния си телефон или други електронни устройства и едновременно с това да записвате видеоклипове.

Вградената Full HD видеокамера може да записва изображения и видео с разделителна способност 1920x1080 пиксела. Тя осигурява ясни и детайлни изображения, идеални за наблюдение на пространството или записване на важни събития.

Просто включете устройството и камерата ще започне да снима веднага. Затова никога не е необходимо зареждане на шпионската камера, тъй като захранването се осигурява чрез гнездото.

ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Стенният контакт за камерата ви дава най-лесния начин да останете свързани, дори когато не сте вкъщи.

Интелигентното разпознаване на движение ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че никога да не пропускате важно събитие. Можете да регулирате чувствителността на сензора за движение в приложението - висока, средна, ниска, изключена.

Всяко незначително движение се улавя прецизно и ви предупреждава незабавно.

WI-FI / ВРЪЗКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Шпионската камера P2P ви позволява да преглеждате заснетото директно от телефона или таблета си, ако се намирате на разстояние до 5-10 метра от камерата. Или ако на мястото, където се намирате, има безжичен интернет, можете да свържете мини камерата директно към рутера си и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението UmeLine на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (само 2,4 GHz).

Шпионската камера iUni PR1 може да работи и без Wi-Fi връзка. Поставете microSD карта с памет (не е включена в опаковката) с капацитет до 128 GB и след това свържете стенния контакт към мрежата и камерата ще започне да снима автоматично. Извадете картата с памет от гнездото, поставете я в компютъра и прегледайте записите.

УНИВЕРСАЛНА СЪВМЕСТИМОСТ

С мощност 16 А този стенен контакт осигурява стабилен и сигурен източник на захранване за по-големи електронни устройства, като хладилници, перални машини, микровълнови печки и др.

Двата USB порта позволяват едновременно зареждане на мобилни устройства като смартфони, таблети, безжични слушалки или смарт часовници, като премахват необходимостта от отделни адаптери или зарядни устройства.

С възможността си да зарежда както големи, така и малки устройства, този стенен контакт се превръща в основен елемент в постоянно развиващия се цифров и технологичен свят.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: бял
- Видеоразделителна способност: Full HD 1920*1080 15 кадъра в секунда
- Формат на видеото: MP4
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPEG
- Wi-Fi
- Операционна система: Android/iOS
- Памет: MicroSD карта до 128 GB (не е включена в комплекта)
- Микрофон
- Откриване на движение
- Запис в цикъл
- Печат за дата и час на записите и снимките
- Вградена батерия: не
- Живот на батерията: неограничен - свързана към захранване
- Напрежение на захранването: 250V
- Ампераж: 16A
- Изход на USB порта: DC5V = 2100mA максимум

- Размери: 86 x 86 mm
- Размери на опаковката: 90 x 100 x 97 mm
- Тегло: 86 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni PR1 шпионска камера в контакт за стена

- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото в Румъния законодателство използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550096
Бранд
Вид на продукта
Емфие
Използвайте
Запис на видео
Оперативна автономност
Неограничен - Източник на ток
Максимално поддържана памет
32 GB
Операционна система
Универсален
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти