шпионин USB стик iUni STK100, Диктофон, 8 GB вътрешна памет

[7]
RRP price: 71,47 лв.
28,50 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 1016
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni1.jpg

ИДЕАЛНИЯТ КАМУФЛАЖ ЗА ШПИОНСКИЯ ДИКТОФОН

Миниатюрно устройство, което ще ви помогне да записвате висококачествен звук по дискретен начин, без да предизвиквате подозрения, и което можете да свържете както към смартфона, така и към компютъра си. Функцията за гласово активиране ви позволява да избегнете дълги часове на безшумен запис и да пестите живота на батерията.

Елегантният корпус е изработен от лек и издръжлив метал (само 12 грама), а лесната употреба се осигурява от един-единствен бутон. Просто плъзнете бутона за включване/изключване и записът ще започне автоматично. Записът ще продължи, докато вътрешната памет се запълни или батерията се изтощи.

Като го свържете към компютър, той ще бъде разпознат като обикновено преносимо устройство, така че няма да разкрие истинската си функция. Не се изисква инсталиране на драйвери или софтуер.

USB шпионската флашка не излъчва никакви светлинни или звукови сигнали по време на запис.

Устройството може да се използва и като USB памет за съхранение на други файлове/документи.

8 GB ВЪТРЕШНА ПАМЕТ

Подобно по размер и външен вид на стандартна USB памет, можете да записвате и запазвате до 90 часа разговори на 8GB вътрешна памет и да се наслаждавате на лесно възпроизвеждане с един бутон.

Модерният дизайн и миниатюрният размер го правят изключително практично устройство. Никога не пропускайте важно съобщение, среща или конференция с iUni STK100 записващата флашка!

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni3.jpg

КАЧЕСТВО НА ЗВУКА 196 KBPS

Записът във формат WAV със свръхчувствителен микрофон с качество 192 kbps ви позволява да запишете всички важни детайли от разговора си.

Как се използва:
1. За да започнете да записвате, моля, превключете в положение "ON" (Включено). След като червеният индикатор мигне 3 пъти, диктофонът ще започне да записва всичко наблизо.
2. За да запишете записа, превключете на позиция "OFF".
3. За да прослушате току-що направения запис, свържете диктофона към компютъра си - папката на флаш паметта ще се отвори автоматично. Разговорите ще се намират в тази папка. Всеки път, когато изключвате захранването, се създава нов файл. Ако разговаряте с 3 различни души и стартирате записа 3 пъти, ще бъдат създадени 3 файла. Това ще запази разговорите ви организирани.

Вграденото гласово активиране пести място, батерия и вашето време, като ви позволява да записвате само когато нещо се случи. Микрофонът е в състояние да улавя глас на разстояние до около 10 метра.

ЕДНОВРЕМЕННО ЗАРЕЖДАНЕ И ЗАПИС

Диктофонът iUni STK100 има вградена литиево-йонна батерия с капацитет 110 mAh, която осигурява непрекъсната работа в продължение на около 18 часа.

Изключително предимство на това устройство е възможността за запис по време на зареждане. Можете да свържете флаш устройството към преносима батерия и да го използвате до запълване на капацитета на паметта.

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni5.jpg

ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С КОМПЮТЪР ИЛИ СМАРТФОН

Прехвърлянето на данни от устройството към компютъра се извършва през същия USB порт, както и зареждането на батерията. Записаните файлове се записват в паметта на диктофона във формат WAV.

Записаните файлове могат също така лесно да се възпроизвеждат директно на телефон с OTG функция, благодарение на Micro-USB порта. OTG е съкращение от On-The-Go и представлява технология, която позволява на потребителя да използва телефона като хост за USB устройства.

С OTG ще можете да четете информацията на флашката директно от телефона.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Запис на аудио

- Активиране с глас

- Изтегляща се USB памет

- Връзка със смартфон: Micro-USB порт

- Свързване с компютър: USB 2.0

- Зареждане: към всеки USB

- Вграден професионален микрофон

- Обхват на микрофона: максимум 6-10 метра

- Формат на запис: WAV

- Качество на звука (битрейт): 192 Kbps

- Може да се използва като обикновена флашка

- 8GB вътрешна памет

- Вградена батерия: 110mAh - 3,7V литиево-йонна

- Време за зареждане: около 1,5-2 часа

- Живот на батерията: 18 часа

- 8GB памет за запис: около 90 часа

- Размери: 63*20,3*0,78 мм

- Цвят: черен/сребърен

- Тегло: приблизително 12 g

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk100-18-ore-autonomie-90-ore-inregistrare-8gb_iuni7.jpg
ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni STK100 USB Spion Recorder Stick, 8GB

- 1 x Ръководство за потребителя

Лъжи:

- Нашата препоръка е да зареждате стика за записване преди всяка употреба.

- За възпроизвеждане и прехвърляне на файлове, моля, първо го изключете и след това го свържете към компютъра или телефона с Android.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специален бутон/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неподходяща употреба на "шпионските" продукти.

Отзиви

4.7 звезди от 5
Based on 7 votes
5 звезди
71%
4 звезди
29%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
M
MMIHAELA
09 май 2022
CALITATE, CLARITATE
L
Linca Marian
09 май 2022
am cumparat si eu un stick din acesta si mi se pare foarte bun, se aude ok
w
wefewf wefwefgw
09 май 2022
am si eu unu inregistreaza 14-15 ore. claritatea sunetului excelenta. sunt foarte multumit de el. RECOMAND !!!
M
MARIAN
09 май 2022
SE AUDE BINE IN SALA CU ECOU DE 100 MP . TESTAT!!!
m
marian
09 май 2022
multumesc pt acest produs am reusit sa ma conving de adevar
a
andrei
09 май 2022
da
M
Marius V.
09 май 2022
este un produs bun, dar m-as fi bucurat si mai mult daca avea detectie voce!

Детайли

SKU
1016
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
24 ч
Descriere scurta

Stick USB spion cu microfon ascuns special creat pentru a realiza inregistrari audio discrete la o calitate inalta. Poate fi folosit si ca un stick normal, avand o memorie interna de 8GB ce permite stocarea fisierelor.

Препоръчани продукти