iUni V15 Мини шпионски диктофон, 32GB, 68 часа, гласово активиране, MP3 плейър

RRP price: 144,28 лв.
119,47 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,12 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537776
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

КАСЕТОФОН / MP3 ПЛЕЙЪР / USB ФЛАШ УСТРОЙСТВО

Устройство 3 в 1 с функции за запис на глас, възпроизвеждане на музика и USB памет. Мини диктофонът iUni V15 ще запише всички полезни за вас звуци и ще ви позволи да ги прослушате в подходящия момент.

Гласовият диктофон с 32 GB вътрешна памет може да съхранява приблизително 2000 часа файлове със запис при скорост 32 Kbps. Вградената памет е сигурна и по-малко склонна към повреждане на файловете.

Диктофонът е съвместим с музикалния формат MP3. Записите могат да се възпроизвеждат чрез включените в комплекта слушалки или чрез връзка с компютър.

Този мини шпионски диктофон е специално разработен за наблюдение на срещи или други социални събития, без да предизвиква подозрения.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕК И КОМПАКТЕН

Този миниатюрен диктофон е с дебелина само 6 мм и тегло 20 грама и може да се носи навсякъде. Можете лесно да го поставите в портфейла си или в джоба на гърдите си.

Използвайте го навсякъде и по всяко време в ежедневието си.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_3.jpg

ПОРТАБИЛЕН

Миниатюрно устройство, което ще ви помогне да записвате висококачествен звук по дискретен начин, без да предизвиквате подозрения.

Можете да го използвате редовно като ключодържател благодарение на включения отвор за ремък и да записвате звук, когато ви е необходим. Идеален за бележки, срещи, интервюта и др. Също така е чудесен подарък за приятели.

ЗАПИС НА ЗВУК С ЕДИН БУТОН

Просто плъзнете бутона за включване/изключване, за да започнете/запишете лесно записа.

Диктофонът може да записва във формат WAV:

WAV -384Kbps /192Kbps /128Kbps /64Kbps / 32Kbpsкачествени записи.

iUni V15 е рекордер с малки размери, чието най-голямо предимство е лесното боравене, големият капацитет и достатъчно дългото време за работа.

След свързване към компютъра в основната папка на диктофона има текстов файл, който се използва за конфигуриране на режима на запис по подразбиране на устройството: дата и час, гласова активация, качество на звука, чувствителност на запис или време за запис на файла.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

ГЛАСОВО АКТИВИРАН АУДИОЗАПИС

Диктофонът автоматично записва, когато наоколо има звук, и автоматично се изключва, когато няма звук, като по този начин пести памет и енергия. Микрофонът е в състояние да улавя глас на разстояние до около 12 метра.

Можете да регулирате чувствителността на сензора според нуждите си в диапазона от 1 до 7.

ВНИМАНИЕ! Функцията за активиране на гласа се задейства при минимална сила на звука от 50DB.

ВРЕМЕ ЗА НЕПРЕКЪСНАТ ЗАПИС ДО 68 ЧАСА

Цифровият диктофон се доставя с акумулаторна батерия с капацитет 200 mAh, която има живот на батерията от приблизително 68 часа запис със скорост 32 Kbps с едно пълно зареждане.

Изключително предимство на този диктофон е възможността за запис по време на зареждане. Можете да свържете диктофона към преносима батерия и да го използвате, докато капацитетът на паметта се запълни.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Времето за запис варира в зависимост от нивото на звука и избраното качество на звука (Kbps).

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_7.jpg

СЛУШАЙТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

Можете да слушате записи или музика, когато сте на обществено място, без да пречите на никого, на слушалките, които се доставят с устройството.

За да възпроизвеждате MP3 музика и аудиозаписи, включете слушалките, плъзнете бутона за захранване в положение ON, след което устройството се стартира и възпроизвежда автоматично.

БЪРЗО И ЛЕСНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ

Свържете се към всеки компютър/Mac с помощта на късия USB кабел и можете да качвате и сваляте файлове от един и същи кабел.

Можете също така да го свържете към мобилния си телефон, като използвате технологията OTG. Свързването OTG е достъпно само за телефони, използващи системата Android.

Забележка: Потребителите на Mac се нуждаят от VLC Media Player, който е безплатно приложение. Моля, използвайте плейър, който приема WAV файлове със запис, когато възпроизвеждате на компютър.

mini-reportofon-spion-iuni-v15-memorie-interna-32gb-autonomie-68-ore-activare-vocala-mp3-player_9.jpg
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: черен
- Вътрешна памет: 32 GB
- Формат за възпроизвеждане: WAV, MP3
- Печат за дата и час
- VOR - гласово активиране
- Формат на запис: WAV 32/64/128/192/384 Kbps
- Честота: 48KHz
- Вграден микрофон
- Захранване: вградена литиева батерия с капацитет 200 mAh и напрежение 3,7 V
- Време за зареждане: ~3 часа
- Живот на батерията при непрекъснат запис: приблизително 68 часа (при качество 32Kbps) - варира в зависимост от нивото на звука и качеството на записа
- Капацитет на паметта за запис 32 GB: приблизително 2000 ч (при качество 32Kbps) - варира в зависимост от нивото на звука и качеството на записа
- Разстояние на запис: 6-12 метра
- Може да се използва като флашка с памет
- Мигащ червен светлинен индикатор - показва състоянието на зареждане
- Син светлинен индикатор - показва пълно зареждане
- Размери: 6*34*54 мм
- Тегло: 20 g

ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni V15 мини шпионски рекордер
- 1 x USB захранващ кабел
- 1 x кабел за адаптер
- 1 x чифт слушалки
- 1 x снър
- 1 x ръководство за потребителя

Лъжи:

- Нашата препоръка е да зареждате диктофона преди всяка употреба.
- За възпроизвеждане и прехвърляне на файлове, моля, първо го изключете и след това го свържете към компютъра или телефона с Android.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА: ЗАПИСВАЩОТО УСТРОЙСТВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ЗАПИС НА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО СЕ СЪХРАНЯВА В ПАМЕТТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специален бутон/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или нецелесъобразно използване на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537776
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Android, Mac OS, Windows
хранене
Батерия
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
120 ч

Препоръчани продукти