iUni V35 Мини цифров телефон, 8GB, гласово активиране, MP3 плейър

RRP price: 102,86 лв.
82,21 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537660
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_1.jpg

ОТЛИЧЕН ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗАПИСИ

Мини цифровият диктофон iUni V35 ще се превърне в незаменим инструмент за вас. Това устройство ще запише всички полезни за вас звуци и ще ви позволи да ги прослушате в подходящия момент. Диктофонът осигурява качествен запис по време на интервюта, срещи, конференции и дори концерти или представления.

Оборудван с LCD екран, той улеснява прегледа на текущите настройки и прави промени, когато е необходимо. Диктофонът работи както за запис на файлове, така и за възпроизвеждане на музика в режим на MP3 плейър.

Двата вградени микрофона и функцията за намаляване на шума осигуряват ясен запис на звука.

Функцията за заключване предотвратява случайни натискания на бутони, като не позволява да го включите от джоба си или да спрете случайно записа.

Идеален за ученици, учители, писатели, блогъри и др.

КОМПАКТЕН ДИЗАЙН

Компактен и преносим, този цифров диктофон е вашият идеален партньор. Той е с размери 92*50*11 мм и тежи само 98 грама.

Шпионският диктофон iUni V35 е достатъчно тънък и лек, за да го вземете със себе си практически навсякъде.

Корпусът на цифровия диктофон е изработен от алуминиева сплав за допълнителна устойчивост на удари и износване, което гарантира много по-дълъг експлоатационен живот.

Никога не пропускайте важно съобщение, среща или конференция с мини диктофона iUni V35!

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_2.jpg

ЦИФРОВ LCD ЕКРАН 128*64 ПИКСЕЛА

Диктофонът е лесен за използване, с интуитивни бутони и LCD дисплей, който ви помага да направите желаните настройки, без да се налага да се свързвате с компютър.

8 GB ВЪТРЕШНА ПАМЕТ + 32 GB СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА

iUni V35 е цифров диктофон с 8 GB вградена памет и слот за microSD карта за допълнителна памет до 32 GB.

Диктофонът може да се използва и като USB флаш устройство. Можете да вземете любимите си снимки и документи със себе си, където и да отидете. Просто изрежете и поставете или плъзнете и пуснете файлове към или от него чрез USB връзка. Диктофонът ще се появи като сменяемо устройство в Windows.

Изтриването на файлове може да се извършва от компютъра, но също така и директно от устройството със специалния бутон за изтриване.

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_4.jpg

2 ВГРАДЕНИ МИКРОФОНА

Оборудван с два високопроизводителни микрофона, той може да улавя звуци от разстояние около 15 метра.

В зависимост от необходимото качество и точност на звука, този диктофон има и вход за жак за външен лаважен микрофон. Това гарантира добро качество на записа, ако искате да го монтирате под дрехите или на различни места.

ПО-МАЛКО ШУМ. ПОВЕЧЕ ШУМ

Интелигентната технология за намаляване на шума ви осигурява изключително качество на звука.

Вградената система AGC (автоматичен контрол на усилването) ви позволява да осигурите качествен звук на записа, като намалява силата на високите звуци и извежда на преден план ниските звуци.

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_6.jpg

ЗАПИС НА ЗВУК С ЕДИН БУТОН

Всички необходими бутони са разположени директно върху диктофона, така че използването на това устройство е наистина лесно и логично.

Просто включете диктофона и натиснете бутона "REC", за да запишете речи и акценти; натиснете бутона "STOP", за да запазите записа безопасно; натиснете бутона "PLAY", изслушайте съдържанието, което току-що сте записали, след което натиснете бутона AB, за да изберете важната част, която да повторите, за да ви помогне да научите и прегледате основната реч.

Цифровият диктофон се захранва от батерия с капацитет 850 mAh и има живот на батерията до 36 часа (при качество 256 Kbps). Животът на батерията варира в зависимост от нивото на звука и избраното качество на звука (Kbps). Пълното зареждане отнема приблизително 4 часа.

Той може да записва и по време на зареждане и автоматично да записва аудиофайлове, ако батерията е изтощена.

ГЛАСОВО АКТИВИРАН ЗАПИС - ЩЕ

Без сложни стъпки, лесно за използване, записвайте важно съдържание по всяко време и навсякъде!

Диктофонът автоматично записва, когато наоколо има звук, и автоматично се изключва, когато няма звук, като пести памет и енергия. Микрофонът е в състояние да улавя глас на разстояние до около 15 метра.

Можете да регулирате чувствителността на сензора според нуждите си от 1 до 6.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Функцията за активиране на гласа се задейства при минимална сила на звука от 50DB.

Записващото устройство има адаптер и кабел RJ11, които ви позволяват да монтирате и записвате разговори на стационарния си телефон. Моля, обърнете внимание, че тази функция не е съвместима с мобилен телефон.

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_9.jpg

ВГРАДЕН ВИСОКОГОВОРИТЕЛ - СЛУШАЙТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

С функцията MP3 плейър и вградения високоговорител можете да слушате любимите си записи и песни директно от устройството си по всяко време. Той може да възпроизвежда аудиофайлове във формат MP3, WMA, FLAC, WAV или OGG.

Можете да слушате записите или музиката си, когато сте на публично място, без да пречите на никого, на слушалките, които се доставят с устройството.

Диктофонът се доставя и с USB кабел, който ви позволява да прехвърляте файловете със записи на компютъра си или да копирате файловете на устройството си.

Към всеки запис се добавя печат с дата и час, което ви позволява лесно да преглеждате библиотеката и да намирате файлове.

КАЧЕСТВО НА ЗВУКА ДО 1536 KBPS

Диктофонът може да записва във формат MP3 или WAV. Записвайки със скорост 1536 kbps, това устройство ще ви осигури много по-високо качество на записите в сравнение със стандартните магнетофони. Времето за запис може да варира в зависимост от качеството, с което искате да записвате.

MP3 - качество на записа от:
128Kbps - 145 часа (8GB)
64Kbps - 280 часа (8GB)
32Kbps - 580 часа(8GB)

WAV - записи с качество от:
1536Kbps - 12 часа(8GB)
512Kbps - 36 часа (8GB)
256Kbps - 72 часа(8GB)

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_10.jpg

КРИПТИРАНЕ НА ФАЙЛОВЕ

Можете да зададете парола и други хора не могат да отварят файловете ви, без да въведат паролата, което е толкова добър начин да защитите личните си данни и важните файлове. Дори когато сте ги загубили по погрешка, не е нужно да се притеснявате.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Материал: корпус от алуминиева сплав
- LCD дисплей: 128*64 пиксела
- Езици: английски, румънски, немски, испански и др.
- Говорител: да
- Капацитет на вградената памет: 8GB
- Външна памет: поддържа TF карта до 32 GB (картата не е включена в комплекта)
- Формат на запис: WAV - 256, 512, 1536 Kbps / MP3 - 32, 64, 128Kbps
- Музикален формат: MP3/WMA/FLAC/APE/OGG
- Захранване: вградена батерия с капацитет 850 mAh
- Време за зареждане: приблизително 4 часа
- Време за непрекъснат запис: 36 часа (при качество 256 Kbps) - варира в зависимост от избраното качество на аудиозаписа
- Време в режим на готовност: приблизително 300 часа
- Разстояние на запис: 10-15 м
- LED индикатор за запис
- Функция за повтаряне AB
- Функция за автоматично запаметяване
- Възпроизвеждане директно от записващото устройство
- Бързо превъртане напред и назад
-Максимален брой файлове за запис: 999
- Работна температура: 0°C~45°C
- Интерфейс: USB 2.0
- Жак за слушалки: 3,5 мм
- Размери: 92*50*11 мм
- Тегло: 98 грама

mini-reportofon-profesional-iuni-v35-memorie-interna-8gb-mp3-player_13.jpg
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x професионален мини рекордер iUni V35
- 1 x USB захранващ кабел
- 1 x чифт слушалки
- 1 x външен микрофон
- 1 x аудиокабел
- 1 x кабел RJ11
- 1 x адаптер за връзка за запис на телефон
- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537660
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Максимално поддържана памет
32 GB
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
300 ч

Препоръчани продукти