iUni K2 Мини шпионски диктофон, 32GB, 200 часа, гласово активиране, MP3 плейър

RRP price: 144,17 лв.
98,73 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537769
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

НАЙ-ПЛОСКИЯТ И ДИСКРЕТЕН КАСЕТОФОН

Ако търсите малко, тънко, надеждно, висококапацитетно и дълготрайно записващо устройство, iUni K2 е точно това, което ви трябва.

Този диктофон е оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 750 mAh, която може да се зареди напълно за около 3 часа, като записва до 200 часа непрекъснато, което смартфоните не могат да направят. Той може също така да записва, докато се зарежда, и автоматично да записва аудиофайлове, ако батерията е изтощена.

Диктофонът има функции за контрол на звука и е съвместим с музикален формат MP3. Можете да слушате записите директно от устройството чрез включените в комплекта слушалки или да ги прехвърлите на компютъра си чрез USB кабела.

Този мини диктофон е специално проектиран за наблюдение на дейността в дома, офиса, на срещи или други социални събития, без да предизвиква подозрения.

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - С РАЗМЕРА НА КРЕДИТНА КАРТА

Този ултратънък диктофон е тънък само 0,4 мм и е много лек и преносим, което означава, че можете да го носите навсякъде, тъй като е с размера на банкова карта.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_33.jpg

32 GB ВГРАДЕНА ПАМЕТ

Диктофонът с 32 GB вградена памет може да съхранява около 2100 часа файлове с аудиозапис при скорост 32 Kbps. Вградената памет е сигурна и по-малко склонна към повреждане на файловете.

За нормален аудиозапис, без да свързвате слушалки, плъзнете превключвателя на захранването в положение ON (Вкл.) и превключвателя за гласов запис в положение OFF (Изкл.). Когато червената лампичка премигне няколко пъти и угасне, започва нормален запис. За да запазите файла със записа и да изключите диктофона, плъзнете превключвателя в положение OFF.

Диктофонът може да записва във формат WAV:

WAV - записи с качество 3072 / 1536 / 1024 / 768K / 512 / 256 / 192 / 128 / 64 / 32 Kbps.

ЗАПИС С ГЛАСОВА АКТИВАЦИЯ - ЩЕ

Без сложни стъпки, лесен за използване, записвайте важно съдържание по всяко време и навсякъде!

Диктофонът автоматично записва, когато наоколо има звук, и автоматично се изключва, когато няма звук, като по този начин пести памет и енергия. Микрофонът е в състояние да улавя глас на разстояние до около 10 метра.

Можете да регулирате чувствителността на сензора според нуждите си от 1 до 7.

За запис на глас, без да свързвате слушалки, плъзнете превключвателя на захранването в положение ON (Вкл.), след което плъзнете превключвателя VOR в положение ON (Вкл.). Когато синята светлина премигне няколко пъти и угасне, започва запис с гласово активиране. За да запазите файла със записа и да изключите диктофона, плъзнете превключвателя в положение OFF.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Функцията за гласово активиране се задейства при минимална сила на звука от 50DB.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

ДО 200 ЧАСА НЕПРЕКЪСНАТ ЗАПИС

Цифровият диктофон се доставя с акумулаторна батерия с капацитет 750 mAh, чиято продължителност на непрекъснат запис е приблизително 200 часа при скорост 32 Kbps с едно пълно зареждане.

Изключително предимство на този диктофон е възможността за запис по време на зареждане. Можете да свържете диктофона към преносима батерия и да го използвате, докато капацитетът на паметта се запълни.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Времето за запис варира в зависимост от нивото на звука и избраното качество на звука (Kbps).

След свързване към компютъра в основната папка на диктофона има текстов файл, който се използва за конфигуриране на режима на запис по подразбиране на устройството: дата и час, гласова активация, качество на звука, чувствителност на запис или време за запис на файла.

MP3 ПЛЕЙЪР

Можете да използвате устройството си като MP3 плейър, така че да слушате любимата си музика на слушалките, които се доставят с устройството.

Той поддържа различни формати за възпроизвеждане на музика, като MP3, WMA, WAV и др.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_11.jpg

СЛУШАНЕ, ДОКАТО ЗАПИСВАТЕ - ФУНКЦИЯ ЗА СЛУХОВИ АПАРАТИ

Докато записвате, включете включените в комплекта слушалки и слушайте, докато записвате. В този момент плъзнете бутона + или -, за да увеличите или намалите силата на звука.

ПЕЧАТ ЗА ДАТА И ЧАС ВЪРХУ ЗАПИСИТЕ

Свържете диктофона към компютъра си, за да синхронизирате датата и часа преди запис.

Предварителното задаване на датата и часа улеснява управлението на файловете.

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_7.jpg

БЪРЗО И ЛЕСНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ

Свържете се към всеки компютър/Mac с помощта на късия USB кабел и можете да качвате и сваляте от един и същи кабел.

Можете също така да го свържете към мобилния си телефон, като използвате технологията OTG. Свързването OTG е достъпно само за телефони, използващи системата Android.

Забележка: Потребителите на Mac се нуждаят от VLC Media Player, който е безплатно приложение. Моля, използвайте плейър, който приема WAV файлове със запис, когато възпроизвеждате на компютър.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Материал: ABS
- Цвят: черен
- Вътрешна памет: 32 GB
- Формат за възпроизвеждане: WAV, MP3
- Отпечатък за дата и час
- VOR - гласово активиране
- Формат на запис: 32/64/128/192/512/768/1024/1536/3072 Kbps
- Честота: 20Hz-20KHz
- Вграден микрофон
- Захранване: вградена литиева батерия 750 mAh 3,7 V
- Време за зареждане: ~3 часа
- Живот на батерията при непрекъснат запис: приблизително 200 часа (при качество 32Kbps) - варира в зависимост от нивото на звука и качеството на записа
- Живот на батерията в режим на готовност: приблизително 720 часа (30 дни)
- Капацитет за запис на 32GB: приблизително 2100 часа (при качество 32Kbps) - варира в зависимост от нивото на звука и качеството на записа
- Разстояние на запис: 6-12 метра
- Може да се използва като флашка с памет
- Мигащ червен светлинен индикатор - показва състоянието на зареждане
- Син светлинен индикатор - показва пълно зареждане
- Размери: 8,8 x 5,5 x 0,4 cm
- Тегло: 33 g

mini-reportofon-spion-iuni-k2-memorie-interna-32gb-autonomie-200-ore-activare-vocala-mp3-player_9.jpg
ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x мини шпионски записващо устройство iUni K2
- 1 x USB захранващ кабел
- 1 x чифт слушалки
- 1 x ръководство за потребителя

Лъжи:

- Нашата препоръка е да зареждате диктофона преди всяка употреба.
- За възпроизвеждане и прехвърляне на файлове, моля, първо го изключете и след това го свържете към компютъра или телефона с Android.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА: В СЛУЧАЙ НА НЕОБХОДИМОСТ, АКО Е НЕОБХОДИМО, МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специален бутон/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото в Румъния законодателство използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537769
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
720 ч

Препоръчани продукти