iUni 1F интелигентен сензорен превключвател за стълба/кръстосана глава, Wi-Fi, Защитно стъкло, LED, Златен

RRP price: 40,90 лв.
28,50 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550430
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

УПРАВЛЯВА ЕДИН ИЗТОЧНИК НА ОСВЕТЛЕНИЕ НА НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ МЕСТА

Превключвателят с глава на стълба, известен също като кръстосан или междинен превключвател, е електрическо устройство, използвано за управление на един източник на светлина или електричество от няколко различни места.

Той се използва главно за управление на осветлението на места с множество точки на достъп или в помещения с множество входове.

С този превключвател можете да включите или изключите светлината във всяка от точките за управление, независимо от състоянието на осветлението в другите точки.

Внимание! Превключвателите за стълбищни глави работят само когато са монтирани и синхронизирани с други продукти за стълбищни глави на iUni. Продуктите на iUni НЕ РАБОТЯТ с други марки!

ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН ДОМ, ПО-ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ

Интелигентният сензорен превключвател, управляван с гласови команди и съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant, е най-съвременна джаджа, която напълно променя начина, по който взаимодействаме с осветлението в нашия дом.

Комбинацията от сензорно и гласово управление улеснява лесното и интуитивно потребителско изживяване, предоставяйки силата на управление в ръцете ви, или по-скоро в думите ви.

В допълнение към гласовото управление можете да използвате и специални приложения за смартфон, за да управлявате осветлението си, дори когато сте далеч от дома. Интелигентният превключвател добавя удобство и безопасност към вашия дом.

Повърхността от закалено стъкло не само изглежда естетически, но и осигурява повишена устойчивост срещу надраскване и повреда, като гарантира дълготрайна издръжливост.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО

Чрез свързване към Wi-Fi мрежата на дома ви, интелигентният ключ става достъпен от всяко смарт устройство, било то смартфон, таблет или дори дистанционно чрез интернет.

Специалното приложение ви дава пълен контрол, като ви позволява да планирате сценарии и да ги активирате в определени часове.

УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ ГЛАСОВИ КОМАНДИ

Интелигентният превключвател е съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant, което означава, че можете лесно да управлявате осветлението си чрез гласови команди от всеки ъгъл на стаята.

Просто произнесете команди като "Alexa, включи светлината в спалнята!". или "Хей, Google, изгаси осветлението във всекидневната", и интелигентният превключвател ще изпълни задачата незабавно.

УПРАВЛЕНИЕ С ДОКОСВАНЕ

Този превключвател използва технология за сензорно управление, която ви позволява да включвате и изключвате осветлението, като просто докосвате повърхността му.

ИНТЕЛИГЕНТНО ПРОГРАМИРАНЕ

Чрез приложението можете да планирате включването и изключването на светлините в определени часове, като по този начин получавате пълен контрол над системата за осветление в дома си.

Можете да настроите осветлението да се включва автоматично, когато се събудите сутрин, или да се изключва автоматично, преди да си легнете, като по този начин пестите енергия и пари.

МНОГОКРАТНО УПРАВЛЕНИЕ

Ако разполагате с няколко интелигентни превключвателя, можете да групирате и управлявате едновременно няколко устройства чрез мобилното приложение, без значение къде са инсталирани в помещението.

СПОДЕЛЕНО УПРАВЛЕНИЕ

Чрез свързване на превключвателя със специалното приложение на вашия смартфон или таблет можете да споделите управлението на осветлението си с членове на семейството или приятели.

Това означава, че всяко упълномощено лице може да има достъп до функциите за управление на интелигентния превключвател, независимо от физическото му местоположение.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Проектиран така, че да се вписва хармонично във всеки интериор, този иновативен ключ предлага интуитивно и футуристично преживяване при управлението на осветлението.

БЕЗОПАСНО СТЪКЛО

Интелигентният превключвател е изработен от висококачествено закалено стъкло, което го прави изключително издръжлив и устойчив на надраскване и повреди.

УСТОЙЧИВОСТ НА ВЛАГА

Smart Touch Switch може да се управлява с един жест върху стъкления панел, дори когато ръката ви е мокра, и няма опасност от токов удар.

Той епроектиран така, че да издържа на влажна среда, например в бани или кухни. Така че можете да сте сигурни, че работата му няма да се повлияе от влага или пръски вода.

ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Не избледнява, запазва същия цвят с течение на времето. Може да се почиства с разтвори за прозорци, мебели, дезинфектанти и др.

ПОЖАРОУСТОЙЧИВ - ОГНЕУСТОЙЧИВ

Материалът, от който е изработен превключвателят, е огнеустойчив, което означава, че е пожароустойчив и гарантира безопасната му употреба.

СВЕТЛИНЕН ИНДИКАТОР

Светодиодите показват дали превключвателят е включен или изключен:

- Син светодиод - когато превключвателят е изключен

- Червен светодиод - когато превключвателят е включен

СЪВМЕСТИМОСТ НА МОЩНОСТТА - МЕЖДУ 1 И 1000 W

Този стъклен сензорен превключвател може да се използва за включване или изключване на LED прожектори, LED крушки, енергоспестяващи крушки, крушки с нажежаема жичка или други видове крушки.

ВНИМАНИЕ!

- Препоръчваме монтажът да се извърши от лицензиран електротехник.

- По време на монтажа изключете захранването от електрическата мрежа.

- За лесен монтаж използвайте винтови държачи за превключватели.

- Монтажът изисква нулев кабел.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Тип: превключвател за стълби/кръстовища
- Цвят: златен
- Материал: закалено стъкло
- Тип задействане: сензорен панел / управление с приложение / управление с гласови команди
- Брой модули: 1
- Безжична честота: 2,4 GHz b/g/n
- Максимална мощност (W): 500W / фаза
- Захранващо напрежение: AC 100-240V, 50/60Hz
- Изисква NUL: да
- Функции: Wi-Fi, сензорно управление, устойчивост на влажност, устойчивост на надраскване, огнеустойчивост
- Работна температура: -10 ~ 45°C
- Относителна влажност: ≤ 80%
- Сертифициране: CE, RoHS
- Размери на превключвателя: 86*86*35 мм
- Размери на опаковката: 103*100*50 mm
- Тегло на опаковката: 170 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni 1F интелигентен сензорен превключвател стълба/кръстосана глава, Wi-Fi, златен

- 2 x винтове

- 1 x ръководство за потребителя

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550430
Бранд
Материал
Сигурно стъкло
Умен
От
Номер на модула
1
Тип на фиксиране
С винтове
Съвет
Cap-scara, Cruce
Тип на монтиране
Вграден
Вид действие
Сензорен панел

Препоръчани продукти