iUni автоматична кутия за навиване на часовници, Watch Winder 4 + 6 места за съхранение Mahon

[1]
RRP price: 392,03 лв.
342,46 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 515255
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-4-6-spatii-depozitare-mahon_1_1.png

WATCH WINDER - стилен аксесоар за всеки собственик на автоматичен часовник

Навивачът за часовници е устройство с електрически мотор, което автоматично навива часовника ви, когато не го носите. Автоматичните часовници имат ограничен резерв на енергия, така че ако спрете да ги носите и ги навиете ръчно, те ще спрат да работят.
Когато часовникът ви спре, трябва да нулирате времето и да го навиете ръчно. Ако той има допълнителни функции (като дата, фаза на луната, вечен календар), нулирането им може да отнеме много време и изисква определени умения. С автоматичната кутия за навиване на часовници можете да поддържате часовника си зареден и готов за носене.

Режимът на навиване на часовника (посока на навиване и настройка на оборотите за ден) зависи от модела на часовника.

Автоматичните часовници изискват повече внимание от механичните часовници, ето защо е необходимо да имате тази кутия за навиване на часовници, която благодарение на оборотите си помага за запазване на механизма за по-дълъг период от време.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН - ЛУКСОЗНО ПОКРИТИЕ

Автоматичната навивачка за часовници има вътрешна част, облицована с екокожа в оранжев цвят, и прозорче за представяне, което е изработено от акрил.

Качеството на материалите, използвани за изработката на този продукт, ви позволява да излагате часовниците от личната си колекция по оригинален и сигурен начин. Дървото е вариантът за хората, които търсят продукт, изработен от специален, "топъл" материал, който придава специален вид, когато предметът е поставен на показ.

Компактните размери позволяват лесното транспортиране и съхранение на тази навивачка за часовници. Идеален за поставяне в библиотеката или на бюрото.

Навиващото устройство за часовници поддържа часовниците в изправност, дори когато те не се носят на ръката, и предлага на собственика предимството да спести време, т.е. да допълни облеклото си с желания часовник, без той да е спрял междувременно и да се налага да бъде включен и нагласен отново.

Тъй като оптималното функциониране на автоматичните часовници зависи от движението на ръката, навивачката за часовници ще гарантира, че любимият часовник на получателя ще работи с идеални параметри дълго време и по този начин ще удължи живота на автоматичния механизъм.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-4-6-spatii-depozitare-mahon_2.png

ПРАВИЛНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИТЕЛ НА ЧАСОВНИЦИ

Тази кутия за навиване на автоматични часовници е идеален подарък за колекционер, който е запален по автоматичните часовници. За любителя на часовници автоматичната кутия за навиване на часовници е най-добрият избор.

Носенето на луксозен часовник е идеалният начин да покажете майсторството на най-големите производители в бранша. Такъв часовник е перфектно съчетание на елегантност и функционалност. Притежавайки такова изделие, е много важно да го защитите правилно и да го използвате правилно.

НИСКО НИВО НА ШУМ

Задвижван от много тих японски мотор Mabuchi, считан за най-тихия наличен мотор, шумът до 5 db ще направи работата на часовниците ви тиха и безопасна. Дори и да спите, няма да бъдете обезпокоени, когато го поставите наблизо.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-4-6-spatii-depozitare-mahon_5.png

5 РАБОТНИ ПРОГРАМИ

Навивачката за часовници работи с четири програми за въртене, които могат да се избират с помощта на въртящото се копче вътре:

1. ИЗКЛЮЧЕНА / СТАНДИТ

2 . Въртене по посока на часовниковата стрелка в продължение на 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.

3 . Завъртане обратно на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.

Завъртете по посока на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което завъртете обратно на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което повторете цикъла.

5. Завъртете по посока на часовниковата стрелка за 5 минути, след това завъртете обратно на часовниковата стрелка за 5 минути. Този цикъл ще се повтаря в продължение на 3 часа, след което уредът ще спре за 9 часа.

ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ ЗА РАБОТА

1. Моля, използвайте адаптера, който се доставя в опаковката. Ако желаете да използвате подобен адаптер, изходното напрежение трябва да е идентично.

2. Батерията и адаптерът не могат да работят едновременно.

3. Моля, извадете батериите от кутията, когато използвате адаптер.

4. Моля, изключете напълно адаптера от кутията, когато използвате батерията.

5. Ако ги използвате едновременно, те няма да работят и ще повредят кутията на автоматичния часовник.

6. Моля, не завъртайте ръчно кутията за навиване на часовници, тъй като това ще повреди кутията за навиване на часовници.

7. Избягвайте излагането на слънце, вода и други екстремни температури, които могат да повредят автоматичната навивачка за часовници.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-4-6-spatii-depozitare-mahon_7 (1).png
ФУНКЦИИ:

- Размери: 34 cm x 26 cm x 22 cm
- Материал: дърво, гланцова текстура
- Вътрешен материал: еко кожа
- Места за въртене: 4 / Места за съхранение: 6
- Изключително тих двигател
- Затваряне: заключване с ключ
- Стъкло: Акрил
- Външен/вътрешен цвят: Mahon/Orange
- Зарядно устройство: DC 3V (включено в ЕС)
- Слот за батерии: 2 батерии (не са включени)
- Превключвател за включване и изключване, монтиран на гърба, скрит

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
V
Vlad Ionulete
04 авг 2022
Finisaje de calitate. Sunt extrem de multumit de aceasta cutie.

Детайли

SKU
515255
Бранд
Часов капацитет
10 часа
Вид на продукта
Кутии за връщане
Материал
Дърво
Система за заключване
Жаба с ключ

Препоръчани продукти