iUni автоматичен часовников механизъм с пръстов отпечатък, луксозен часовников механизъм 12, въглероден

RRP price: 2891,29 лв.
2684,74 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537936
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

cutie-intors-ceasuri-automatice-cu-amprenta-iuni-luxury-watch-winder-12-carbon_16.png

НАВИВАЧКА ЗА ЧАСОВНИЦИ - НОВО УСТРОЙСТВО

Навиващото устройство за часовници е устройство с електромотор, което завърта часовника ви, когато не го носите. Автоматичните часовници, които не носите и не навивате ръчно, ще спрат да работят.

Както подсказва името, устройството за автоматично навиване на часовници или навивачката работи на принципа на въртенето. Скоростта на ротора е по-бавна от тази на ръката, но тя се адаптира перфектно към всеки модел часовник. Въртенето е от съществено значение за натрупването на енергия, която е жизненоважна за работата на часовника, докато паузата има за цел да позволи на часовника да използва излишната енергия и да освободи натрупаното напрежение. По този начин устройството за навиване има таймер, който може да се задейства, за да завърти часовника за определено време.

Автоматичните часовници изискват повече внимание от механичните часовници, поради което е необходимо да разполагате с тази навивачка за часовници, която благодарение на своите обороти спомага за запазване на механизма за по-дълъг период от време.

СИСТЕМА ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ С ПРЪСТОВ ОТПЕЧАТЪК

Пазете любимите си часовници в безопасност!

Заключването с пръстов отпечатък ви позволява да предотвратите нежелан достъп до колекцията си от часовници. Конфигурацията на заключването е по избор. Ако не искате да използвате тази опция, оставете я ненастроена и вратата ще се отваря с всеки пръстов отпечатък.

cutie-intors-ceasuri-automatice-cu-amprenta-iuni-luxury-watch-winder-12-carbon_20.png

ВЪТРЕШНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ

Синьото вътрешно LED осветление ще създаде чудесен вид на колекцията ви от часовници.
С включеното в комплекта дистанционно управление можете да управлявате вътрешната светлина и да регулирате всяка настройка на кутията за часовници от разстояние.
Кутията за часовници е изключително лесна за използване, защото има един-единствен бутон за включване/изключване. След като се включи, оставете устройството да си свърши работата, т.е. да завърти любимите ви часовници. Освен това от този момент нататък часовниците ви ще бъдат организирани по уникален начин в това устройство.

ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕНЗОРЕН ЕКРАН

С този сензорен екран ще можете да контролирате по-ефективно начина на завъртане на всеки часовник. Освен това, след като веднъж сте го настроили, не е необходимо да се връщате към настройките, като запазвате първоначалната конфигурация.
Устройството за навиване на часовници работи с пет програми за завъртане, които могат да се избират от LCD сензорния екран вътре или чрез дистанционното управление:

Режим 1: TPD (обороти на ден) 650. Режим на работа: въртене 1 минута, спиране 571 секунди, цикълът се повтаря.
Режим 2: TPD (обороти за ден) 750. Режим на работа: въртене 1 минута, спиране 487 секунди, цикълът се повтаря.
Режим 3: TPD (обороти за ден) 850. Режим на работа: въртене 1 минута, спиране 423 секунди, цикълът се повтаря.
Режим 4: TPD (обороти за ден) 1000. Режим на работа: въртене 1 минута, спиране 350 секунди, цикълът се повтаря.
Режим 5: TPD (обороти за ден) 1950. Режим: въртене 1 минута, спиране 150 секунди, цикълът се повтаря.

*TPD - обороти на ден

Посока на въртене:
- по посока на часовниковата стрелка
- обратно на часовниковата стрелка
- редуване на посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка

Опцията за сензорен екран и включеното в комплекта дистанционно управление улесняват значително процеса на настройка.

cutie-intors-ceasuri-automatice-cu-amprenta-iuni-luxury-watch-winder-12-carbon_1.png

СЪВМЕСТИМ С 99% ОТ МЕХАНИЧНИТЕ ЧАСОВНИЦИ

Държачите за часовници са подходящи както за мъжки, така и за дамски часовници. Можете да ги използвате и за гривни с обиколка от 16,5 до 20 см.

Автоматичният държач за часовници има вътрешна част, облицована с черна екокожа, и прозорче за дисплея, което е изработено от акрил.

Качеството на материалите, използвани за изработката на този продукт, ви позволява да излагате часовниците от личната си колекция по оригинален и сигурен начин. Дървото е вариантът за хората, които търсят продукт, изработен от специален, "топъл" материал, който придава специален вид, когато предметът е поставен на показ.

Компактните размери позволяват лесното транспортиране и съхранение на тази навивачка за часовници. Идеален за поставяне в библиотеката или на бюрото.

Навиващото устройство за часовници поддържа часовниците в изправност, дори когато не се носят на китката, и предлага на собственика предимството да спести време, т.е. да допълни облеклото си с желания часовник, без той да е спрял междувременно и да се налага да бъде включен и настроен отново.

ПРИБИРАЩА СЕ ПОСТАВКА ЗА ЧАСОВНИК

Автоматичният часовников механизъм съдържа мека, прибираща се поставка за часовник, която е подходяща за повечето размери и стилове каишки и гривни за часовници. Може да се използва както за мъжки, така и за дамски часовници.

Държачът е изработен от мек полиуретан и няма да надраска часовника или гривната ви.

Внимание!

- Използвайте само адаптера, доставен с тази поставка за навиване на часовници.
- Винаги изключвайте захранването, преди да поставяте или сваляте часовници.
- Изключвайте адаптера, когато автоматичната навивачка за часовници не се използва.
- Тази автоматична навивачка за часовници трябва да се поставя далеч от всякакви магнитни обекти.
- НЕ спира йте/въртете/премахвайте часовници с ръка по време на работа.
- НЕ поставяйте машината за навиване на часовници на пряка слънчева светлина, във влажна среда или при екстремни температури.

cutie-intors-ceasuri-automatice-cu-amprenta-iuni-luxury-watch-winder-12-carbon_5.png

ЯПОНСКИ БЕЗШУМЕН ДВИГАТЕЛ MABUCHI

Задвижвана от много тих японски мотор Mabuchi, считан за най-тихия наличен мотор, шум до 10 db, ще накара вашите часовници да работят тихо и безопасно. Дори ако спите, няма да бъдете обезпокоени, когато го поставите наблизо.

Той работи в продължение на 12 часа всеки ден и спира в продължение на 12 часа. Разполага с 3 опции за въртене и 5 програми, от които можете да избирате. Използвайте или сензорния екран, или дистанционното управление, за да промените настройките по свой вкус.

Навивачката за часовници използва антимагнитни материали, тя ще поддържа механичните ви часовници точни всеки ден без други грешки.

Кутиите с автоматични навивачки за часовници са не само изключително полезен и удовлетворяващ инструмент, когато става въпрос за поддържане на колекцията ви от часовници, но и предлагат различен начин да оцените и покажете часовниците си, когато прекарвате време у дома.

ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК!

Тази автоматична машина за навиване на часовници е перфектен подарък за членовете на вашето семейство, приятелите, бизнес партньорите и т.н. Тя не само има привлекателен външен вид, но и най-новите функции на сензорния екран и дистанционното управление. Знаем, че вашите часовници са скъпи и ценни, затова се нуждаете от най-съвременното устройство за обръщане на часовници, за да защитите часовниците си.

Тъй като оптималното функциониране на автоматичните часовници зависи от движението на ръката, навивачката за часовници ще гарантира, че любимият часовник на получателя ще работи с идеални параметри дълго време и по този начин ще удължи живота на автоматичния механизъм.

cutie-intors-ceasuri-automatice-cu-amprenta-iuni-luxury-watch-winder-12-carbon_33.png
СВОЙСТВА:

- Размери: 45 см x 32 см x 21 см
- Материал: дърво, гланцова текстура
- Вътрешен материал: еко кожа
- Пространства за въртене: 12
- Изключително тих двигател
- Затваряне: пръстов отпечатък
- Стъкло: Акрил:
- Външен/вътрешен цвят: Черно, Карбон/Карбон
- Зарядно устройство (включено в ЕС)
- Превключвател за включване и изключване, монтиран отзад, скрит
- Управление чрез сензорен екран
- Дистанционно управление
- Прибираща се поставка за часовник
- Вътрешно LED осветление

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537936
Бранд
Часов капацитет
12 часа
Вид на продукта
Кутии за връщане
Материал
Дърво
Отпечатък
От
Система за заключване
Пръстови отпечатъци
Включени аксесоари
1 x Дистанционно управление

Препоръчани продукти