iUni автоматичен часовникар, часовникар 2 + 3 места за съхранение Mahon-Mandarine

RRP price: 309,41 лв.
239,18 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 517426
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-3-spatii-depozitare-mahon-mandarine_1.png

WATCH WINDER - стилен аксесоар за всеки собственик на автоматичен часовник

Навивачът за часовници е устройство с електрически мотор, което автоматично навива часовника ви, когато не го носите. Автоматичните часовници имат ограничен резерв на енергия, така че ако спрете да ги носите и ги навиете ръчно, те ще спрат да работят.
Когато часовникът ви спре, трябва да нулирате времето и да го навиете ръчно. Ако той има допълнителни функции (като дата, фаза на луната, вечен календар), нулирането им може да отнеме много време и изисква определени умения. С автоматичната кутия за навиване на часовници можете да поддържате часовника си зареден и готов за носене.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН - ЛУКСОЗНО ПОКРИТИЕ

Кутията за автоматично навиване на часовници има оранжева вътрешна облицовка от екокожа и прозорче за представяне, което е изработено от акрил.

Качеството на материалите, използвани за изработката на този продукт, ви позволява да излагате часовниците от личната си колекция по оригинален и сигурен начин. Дървото е вариантът за хората, които търсят продукт, изработен от специален, "топъл" материал, който придава специален вид, когато предметът е поставен на показ.

Компактните размери позволяват лесното транспортиране и съхранение на тази навивачка за часовници. Идеален за поставяне в библиотеката или на бюрото.

Тази кутия за навиване на автоматични часовници е незаменим аксесоар за всеки колекционер, който притежава и автоматични часовници.

Снабдена с четири програми за движение, навивачката за часовници може да се използва за най-широка гама автоматични часовници.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-3-spatii-depozitare-mahon-mandarine_35.png

ПОДХОДЯЩИЯТ ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИТЕЛ НА ЧАСОВНИЦИ

Тази кутия за навиване на автоматични часовници е идеалният подарък за колекционери, които са запалени по автоматичните часовници. За любителя на часовници навивачката за часовници е най-добрият избор.

Носенето на луксозен часовник е идеален начин да покажете майсторството на най-големите производители в бранша. Такъв часовник е перфектно съчетание на елегантност и функционалност. Притежавайки такова изделие, е много важно да го защитите правилно и да го използвате правилно.

Уредът за навиване на часовници поддържа часовниците в работно състояние, дори когато не се носят на китката, и предлага на собственика предимството да спести време, т.е. да украси тоалета си с желания часовник, без той да е спрял междувременно и да се налага да бъде стартиран и нагласен отново.

Тъй като оптималното функциониране на автоматичните часовници зависи от движението на ръката, навивачката за часовници ще гарантира, че любимият часовник на получателя ще работи с идеални параметри дълго време и по този начин ще удължи живота на автоматичния механизъм.

НИСКО НИВО НА ШУМ

Захранването с много тих японски мотор Mabuchi, считан за най-тихия наличен мотор, с шум до 5 db, ще осигури тиха и безопасна работа на часовниците. Дори и да спите, няма да бъдете обезпокоени, когато го поставите наблизо.

Автоматичните часовници изискват повече внимание от механичните, ето защо е необходимо да имате тази навивачка за часовници, която благодарение на въртящия се механизъм помага за запазване на механизма за по-дълъг период от време.

Навивачката за часовници работи с четири програми за въртене, които могат да се избират с помощта на въртящото се копче вътре:

1. въртене по посока на часовниковата стрелка в продължение на 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.
2. въртене в посока, обратна на часовниковата стрелка, за 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.
Въртене по посока на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след това въртене обратно на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.
Завъртете по посока на часовниковата стрелка за 5 минути, след това завъртете обратно на часовниковата стрелка за 5 минути. Този цикъл се повтаря в продължение на 3 часа, след което уредът спира за 9 часа.

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-3-spatii-depozitare-negru_1133.png

ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ ЗА РАБОТА

1. Моля, използвайте адаптера, който се доставя в опаковката. Ако желаете да използвате подобен адаптер, изходното напрежение трябва да е идентично.

2. Батерията и адаптерът не могат да работят едновременно.

3. Моля, извадете батериите от кутията, когато използвате адаптер.

4. Моля, изключете напълно адаптера от кутията, когато използвате батерията.

5. Ако ги използвате едновременно, те няма да работят и ще повредят кутията на автоматичния часовник.

6. Моля, не завъртайте ръчно кутията за навиване на часовници, тъй като това ще повреди кутията за навиване на часовници.

7. Избягвайте излагането на слънце, вода и други екстремни температури, които могат да повредят автоматичната навивачка за часовници.

ФУНКЦИИ:

- Размери: 22 cm x 25 cm x 20 cm

- Материал: дърво, гланцова текстура

- Вътрешен материал: еко кожа

- Брой места за въртене: 2

- Места за съхранение: 3

- Изключително тих двигател

- Затваряне: заключване с ключ

- Стъкло: Акрил

- Външен/вътрешен цвят: Mahon/Orange

- Зарядно устройство: DC 3V (включено в ЕС)

- Слот за батерии: 2 батерии (не са включени)

- Превключвател за включване и изключване, монтиран на гърба, скрит

cutie-intors-ceasuri-automatice-iuni-watch-winder-2-3-spatii-depozitare-mahon-mandarine_5_1.png

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
517426
Бранд
Часов капацитет
5 часа
Вид на продукта
Кутии за връщане
Материал
Дърво
Система за заключване
Жаба с ключ

Препоръчани продукти