Шпионски микрофон USB стик iUni SpyMic STK99, Диктофон, Бял

[1]
ПЦД: 43,33 лв.
27,18 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
15,36 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 506697
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание


stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk99-alb_1.png

ИДЕАЛНИЯТ КАМУФЛАЖ - ДИСКРЕТЕН, ПОЛЕЗЕН, ПРОФЕСИОНАЛЕН!

Преносим и практичен, iUni STK99 е диктофон, който можете да използвате във всяка ситуация и на всяко място - по време на интервюта, лекции, срещи и други ситуации, в които е необходим дискретен начин за аудиозапис.

Този диктофон предлага лесен запис с едно натискане на превключвателя. Той не само прави аудиозаписи, но и работи като обикновена USB флаш памет.

Той работи с външна карта с памет с капацитет до 32 GB и използва литиево-йонна батерия с капацитет 100 mAh. Батерията му позволява да записва до 12 часа, когато е напълно зареден. Червеният светлинен индикатор ще започне да мига, когато батерията е изтощена. Можете да го свържете към компютър или към всяко USB устройство за зареждане.

Диктофонът поддържа TF карта с памет до 32 GB (картата с памет не е включена в комплекта).

Миниатюрният и преносим размер прави шпионския диктофон много труден за намиране и много лесен за поставяне и пренасяне навсякъде, където пожелаете.

ЛЕСНО ЗАПИСВАНЕ САМО С ПЛЪЗГАНЕ
С ЕДИН ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ

Основната характеристика на този мини диктофон е изключителното качество на записа, което е възможно благодарение на запис със скорост 128 kbps. Това ви осигурява ясен звук, независимо от средата, в която се намирате. Чистотата на звука се дължи на технология, която филтрира околния шум, като се фокусира върху източника на звука.

Как се използва:
1. Преди да започнете да записвате, уверете се, че сте поставили TF карта с капацитет до 32 GB.
2. За да започнете да записвате, моля, превключете на позиция "ON" (Включено). След като червеният индикатор мига в продължение на 5 секунди, диктофонът ще започне да записва всичко наблизо. За да запазите записа, превключете на позиция "OFF", червеният индикатор се изключва и записът спира да работи.
3. За да прослушате току-що направения запис, свържете диктофона към компютъра си - папката на флаш паметта ще се отвори автоматично. Разговорите ще се намират в тази папка. Всеки път, когато изключвате захранването, се създава нов файл. Ако разговаряте с 3 различни души и стартирате записа 3 пъти, ще бъдат създадени 3 файла. Това ще запази разговорите ви организирани.

Форматът за запис е MP3. Можете също така да извадите SD TF картата, за да слушате записа на други електронни устройства, които приемат формат MP3.

Вградената батерия на този диктофон може да се зарежда чрез свързване към USB порт за зареждане. Времето за зареждане може да варира от 2 до 3 часа, в зависимост от това дали е свързан към компютър или електрически контакт. По време на процеса на зареждане ще мига червен индикатор, който ще спре да мига, след като устройството е напълно заредено.

Това е идеалният инструмент за вашите срещи и интервюта.

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk99-alb_3.png
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Материал: ABS

- Цвят: бял

- Аудиоформати: MP3

- Захранване: литиево-йонна батерия 100 mAh

- Време за зареждане: 2-3 часа

- Време за запис: 12 часа (при пълно зареждане)

- Поддържа запис по време на зареждане

- Разстояние на запис: до 10 м

- Операционна система: iOS / Windows

- Интерфейс: USB 2.0

- Карта памет: до максимум 32 GB (не е включена в комплекта)

- Скорост: 128 kbps

- Размери: 7,0 cm x 1 cm x 2,2 cm

- Тегло: 12 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- Spion USB Stick iUni STK99 записващо устройство, бяло

Лъжи:

- Нашата препоръка е да зареждате флашката за диктофон преди всяка употреба.

- Картата с памет не е включена в опаковката.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да бъдат лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или неподходящо използване на "шпионските" продукти.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
B
Bogdan Popa
09 май 2022
E mic, usor, sensibilitate buna, usor de manevrat. La banii astia e peste asteptari... Evident, depinde ce vrei de la el.

Детайли

SKU
506697
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Максимално поддържана памет
32 GB
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB
Descriere scurta

Stick USB spion cu microfon ascuns special creat pentru a realiza inregistrari audio discrete la o calitate inalta. Poate fi folosit si ca un stick normal.

Препоръчани продукти