Шпионски микрофон USB стик iUni SpyMic STK98, Диктофон, 8 GB вътрешна памет

[1]
RRP price: 55,81 лв.
32,66 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,12 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 506710
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk98-memorie-interna-8gb_1.png

STK98 - ДИСКРЕТЕН, ПОЛЕЗЕН, ПРОФЕСИОНАЛЕН!

Преносим и практичен, iUni STK98 е диктофон, който можете да използвате във всяка ситуация и на всяко място - по време на интервюта, лекции, срещи и други ситуации, в които е необходим дискретен начин за аудиозапис.

Този диктофон предлага лесен запис с едно натискане на превключвателя. Той не само прави аудиозаписи, но и работи като обикновена USB флаш памет за съхранение на други файлове/документи.

Свързването му към компютър ще го открие като обикновено преносимо устройство, така че няма да разкрие истинската му функция. Не се изисква инсталиране на драйвер или софтуер.

По време на запис USB шпионската флашка не излъчва светлинни или звукови сигнали.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМПАКТЕН И ПРЕНОСИМ

Миниатюрно устройство, което ще ви помогне да записвате висококачествен звук по дискретен начин, без да предизвиквате подозрения.

Стикът за записване може да се побере в чантата, джоба или раницата ви и е готов да запише всеки важен разговор в един момент.

Никога не пропускайте важно съобщение, среща или конференция с помощта на стика за диктофон iUni STK98!

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk98-memorie-interna-8gb_10.png

8 GB ВЪТРЕШНА ПАМЕТ/ИЗБОР НА КАЧЕСТВО НА ЗВУКА

Можете да изберете един от 4-те налични режима на аудиозапис - 192Kbps, 128Kbps, 64Kbps или 32Kbps.

Можете да записвате и запазвате до 90 часа разговор (качество 192Kbps) на 8GB вътрешна памет и да се наслаждавате на лесно възпроизвеждане с един бутон.

Вграденото гласово активиране пести място, батерия и вашето време, като ви позволява да записвате само когато нещо се случи. Микрофонът е способен да улавя глас на разстояние до 10 метра.

iUni STK98 е USB диктофон с малки размери, чието най-голямо предимство е лесното боравене с него, големият капацитет и сравнително дългото време за работа.

ЗАПИС С ЕДИН ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ

- За да започнете да записвате, просто плъзнете превключвателя в положение "ON". След като червеният индикатор мигне 3 пъти, диктофонът ще започне да записва всичко, което е наблизо.

- За да запазите записа, преместете превключвателя в положение "OFF".

- За да прослушате току-що направения запис, свържете диктофона към компютъра си - папката на флаш паметта ще се отвори автоматично. Разговорите ще се намират в тази папка. Всеки път, когато изключвате захранването, се създава нов файл. Ако разговаряте с 3 различни души и стартирате записа 3 пъти, ще бъдат създадени 3 файла. Това ще запази разговорите ви организирани.

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk98-memorie-interna-8gb_8.png

ЕДНОВРЕМЕННО ЗАРЕЖДАНЕ И ЗАПИС

Диктофонът iUni STK98 има вградена литиево-йонна батерия с капацитет 110 mAh, която осигурява непрекъсната работа в продължение на около 15 часа. Батерията може да се зарежда от всеки USB порт на компютъра, от външна батерия или от зарядно устройство в електрическата мрежа. По време на зареждането червената светлина винаги свети, а синята светлина показва пълно зареждане.

Изключително предимство на това устройство е възможността за запис по време на зареждане. Можете да свържете светкавицата към мрежово зарядно устройство или преносима батерия и да я използвате, докато капацитетът на паметта се запълни.

Предупреждение! Записът по време на зареждане не е възможен, когато е свързан към компютър.

ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С КОМПЮТЪР

Прехвърлянето на данни от устройството към компютъра се осъществява през същия USB порт, както и при зареждането на батерията. Записаните файлове се записват в паметта на диктофона във формат WAV.

След свързване към компютъра в основната папка на USB паметта има текстов файл, който се използва за конфигуриране на режима на запис по подразбиране на устройството: дата и час, гласова активация, качество на звука, чувствителност на запис или време за запис на файла.

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk98-memorie-interna-8gb_6.png
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Запис на аудио

- Активиране с глас

- Отпечатък за дата и час

- Настройка на чувствителността на запис (1-7)

- Настройка на времето за запис на файла (10-240 минути)

- Свързване с компютър: USB 2.0

- Вграден професионален микрофон

- Обхват на микрофона: максимум 6-10 метра

- Формат на запис: WAV

- Избираемо качество на звука (битрейт): 192/128/64/32Kbps

- Може да се използва като обикновена флашка

- 8GB вътрешна памет

- Вградена батерия: 110mAh - 3,7V литиево-йонна

- Време за зареждане: около 1,5-2 часа

- Живот на батерията: около 15 часа

- 8GB памет за запис: около 90 часа (качество на звука 192Kbps)

- Размери: 70*20*0,80 мм

- Цвят: черен/сребърен

- Тегло: около 12 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x USB стик Spion iUni STK98 записващо устройство

- 1 x Ръководство за потребителя

Лъжи:

- Нашата препоръка е да зареждате флашката на диктофона преди всяка употреба.

- За възпроизвеждане и прехвърляне на файлове, моля, първо го изключете и след това го свържете към компютъра си.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото в Румъния законодателство използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неподходяща употреба на "шпионските" продукти.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
M
Mihai Alexandru
09 май 2022
Eu sunt foarte multumit de acest produs. Ceea ce ma bucura este ca intr-adevar este un dispozitiv spy accesibil la pret si cu functii foarte bune si necesare in aceelasi timp.

Детайли

SKU
506710
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на видео, Наблюдение на местоположението
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Descriere scurta

Stick USB spion cu microfon ascuns special creat pentru a realiza inregistrari audio discrete la o calitate inalta. Poate fi folosit si ca un stick normal, avand o memorie interna de 8GB ce permite stocarea fisierelor.

Препоръчани продукти