Шпионска камера iUni SpyCam A12, Wi-Fi, HD, Датчик за движение, Аларма, аудио-видео

[1]
RRP price: 115,34 лв.
94,67 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,12 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 515309
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

USB ВРЪЗКА - НЕОГРАНИЧЕНО НАБЛЮДЕНИЕ

Шпионската камера iUni A12 е проектирана така, че да се адаптира към вашите нужди. С помощта на USB връзка можете да записвате неограничен брой. Тя няма вградена батерия, просто свържете камерата към USB порт (напрежение 5V/1A или 5V/2A), след което сте готови да заснемате дискретни кадри с няколко прости стъпки за настройка.

Благодарение на Wi-Fi връзката можете да свържете устройството със смартфона или таблета си, а за да управлявате камерата, трябва да изтеглите приложението V380 Pro от AppStore или Google Play.

Шпионската камера записва видео с разделителна способност 1280*720 с 25 кадъра в секунда, а паметта, поддържана от камерата, е microSD карта с капацитет до 128 GB (не е включена в комплекта).

Освен това шпионската камера има вградена функция за отпечатване на записи, така че всеки запис ще показва датата и часа, в които е направен.

128GB СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА ЗА 24/7 НАБЛЮДЕНИЕ

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

ЗАХРАНВАНЕ С USB КАБЕЛ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ И ПУСКАНЕ

Няма вградена батерия, просто включете камерата към захранването за непрекъснато снимане и тя се нуждае от 5V/1A, за да се активира.

Тя може да се захранва от всеки източник на захранване чрез USB порта - компютър, външна батерия, USB контакт или USB зарядно устройство.

ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Можете да настроите откриването на движение чрез приложението - V380 Pro. След като се задейства, тази мини шпионска камера ще изпрати известия на телефона ви.
Можете да изберете конкретни часове и зони за предупреждение, за да гарантирате, че всяка област е защитена.

ЛЕСНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ

Гъвкавото рамо ви позволява лесно да регулирате камерата под подходящ ъгъл. Устройството е лесно за пренасяне и монтиране във всеки ъгъл на вашия дом, офис или автомобил.

WIFI ВРЪЗКА - НАБЛЮДЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Използването на тази мини камера е съвсем просто, просто я включете към USB порт и поставете microSD карта с памет (не е включена в комплекта).

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението V380 Pro на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (поддържа само 2,4 GHz).

Сега вече сте готови да гледате LIVE видеоклипове от разстояние от вашия смартфон или таблет от всяка точка на света.

Дръжте под око дома и офиса си 24 часа в денонощието.

ФУНКЦИИ:

- Цвят: Черен
- Материал:ABS пластмаса
- Съвместимо мобилно приложение за Android/iOS: V380 Pro
- Резолюция на видеозаписа: 1280 x 720 (25 кадъра в секунда)
- Разпознаване на движение: да
- Записване в цикъл: да
- Wi-Fi: да
- Поддръжка на карта памет: microSD 128GB (не е включена в комплекта)
- Вграден микрофон: да
- Ъгъл на заснемане: 120 градуса
- USB 2.0 интерфейс
- Вградена батерия: не
- Захранване: USB интерфейс
- Размери: 17 x 2,7 cm
- Тегло: 25 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

-1 x шпионска камера iUni A12

- 1 x ръководство за употреба на приложението

- 1 x щифт за бутон за нулиране

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специален(и) бутон(и). В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери принадлежат към категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такава камера, е необходимо да се информират съответните лица, че са под видео наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или нецелесъобразно използване на "шпионски" продукти.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
F
Florina Grecu
19 авг 2022
Calitate video buna. Avantajul este ca poti orienta camera in orice unghi ai nevoie.

Детайли

SKU
515309
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера
Използвайте
Запис на видео, Наблюдение на местоположението
Операционна система
Android, iOS
Свързаност
Wi-Fi
Автономия в режим на готовност
Неограничен - Текущ източник
Видео резолюция
1280 x 720

Препоръчани продукти