Часовник iUni Spy IP27, 1080p Full HD Шпионска камера, Безжичен, P2P, Нощно виждане, Гласов-Видео запис, Сензор за движение

[1]
ПЦД: 235,95 лв.
137,47 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
15,36 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 506154
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ceas-cu-camera-spion-iuni-ip27-wireless-1080p-night-vision-inregistrare-audio-video-senzor-de-miscare-p2p_11.png

ОТЛИЧНО ЗА СИГУРНОСТ НА ДОМА

Часовникът iUni IP27 е идеалното устройство за видеонаблюдение. Това устройство няма нищо необичайно, изглежда като обикновен будилник, но в същото време проследява всяко движение, което се случва в дома ви по най-дискретния начин.
Камерата на часовника е оборудвана с пет невидими инфрачервени светодиода. Това ви позволява да наблюдавате камерата дори на тъмно.
Ще имате възможност да получите достъп до устройството си чрез мобилно приложение, достъпно за смартфони с Android и iOS. Той ви позволява да правите различни настройки на Wi-Fi камерата, както и да получавате незабавен достъп до изображенията от камерата за наблюдение.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Записване и гледане на аудио + видео в реално време – има 1080P HD резолюция и ясно изображение, лесно се свързва с всеки смартфон или таблет чрез стабилна WIFI връзка.

Нощно виждане – има 5 невидими инфрачервени светлини с висока мощност, така че можете да наблюдавате ясно дома или офиса си в тъмното.

Аларма за откриване на движение – ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че да не пропускате важни събития.

150 градуса широк ъгъл – има широкоъгълен обектив, така че можете да го поставите навсякъде в стаята и да се възползвате изцяло от зрителното поле.

Показва времето във формат 12 часа / 24 час – часовникът е напълно функционален и има всички функции на обикновен часовник (дисплей, аларма).

Поддържа карта до 32 Gb (картата не е включена) – За да съхранявате записите си, трябва да поставите в устройството Micro SD карта с капацитет до 32 GB.

Записване и зареждане едновременно (работи 24 часа в денонощието) – Тази wifi скрита камера е оборудвана с акумулаторна батерия с капацитет 2600 mAh. Можете да я включите към електрически контакт или преносим източник на захранване за непрекъсната работа.

Wifi IP P2P мрежова функция – можете да свържете часовника директно към маршрутизатора и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

Поддържа гледане и управление в приложението – просто изтеглете приложението и следвайте инструкциите, след което можете да видите всичко на телефона или таблета си.

ceas-cu-camera-spion-iuni-ip27-wireless-1080p-night-vision-inregistrare-audio-video-senzor-de-miscare-p2p_3.png
ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

• P2P връзка, може да работи без мрежова връзка
• 5 MP, CMOS сензор
• Резолюция на видеото: 1920 x 1080
• 25 кадъра в секунда
• Видео формат: AVI
• Ъгъл на снимане: 150 градуса
• Лампа за нощно виждане: 6 мощни светодиода с нощно виждане
• Обхват за откриване на движение: 6м
• Капацитет на батерията: 2600mAh
• Формат на компресия: H.264
• Обхват за аудио запис: 5м
• Захранване: 2600mAh / 3.7V
• Размери: 10,8 х 6,1 х ​​3,5 см
• Максимален капацитет на картата с памет: 32 GB
• Софтуер за възпроизвеждане на видео съдържание: VLC Player / SM Player
• Операционна система за компютър: Windows / Mac OS X
• Операционна система на телефона: Android / iOS
Инструкции:
• Изтеглете приложението "HomeEye" от Google Play или AppStore, след което включете устройството си.
• Сканирайте безжичните мрежи с телефона си и ще откриете мрежата, издадена от часовника, без парола. След като сте се свързали с мрежата за наблюдение, отворете гореспоменатото приложение и го добавете към устройствата си чрез локално сканиране. След като добавите устройството, върнете се към добавяне на устройство, мрежови настройки, оставете там зададената мрежа на часовника, натиснете СЛЕДВАЩО, след което изберете безжичната мрежа, към която да свържете часовника, задайте паролата и запазете. След това часовникът ще се рестартира, ще се свърже с избраната от вас безжична мрежа и чрез гореспоменатото приложение ще можете да виждате часовника навсякъде по света.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

• Часовник с шпионска камера IUni IP27

• USB кабел

• Зарядно устройство

• Ръководство за употреба

Споменавания:

• Моля, обърнете внимание: картата с памет не е включена в пакета.

• Тази wifi стая приема само 2.4G WIFI мрежа, НЕ приема 5G WIFI.

• Моля, дръжте камерата по-близо до рутера за настройка на Wi-Fi.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията "Шпионски" са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира различно на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото - друга.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да бъдат лесни за използване, след като потребителят познава и разбира функциите и характеристиките на продуктите.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба при първото използване на устройството, както и при възникване на трудности при използването му. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен в използването на устройства iUni, за да изясни неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери принадлежат към категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. При всяко пускане в действие на такава камера е необходимо да се информират съответните лица, че са под видео наблюдение.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на своите устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да бъде държана отговорна за неправилно или неправомерно използване на "шпионски" устройства.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
M
Marius Tita
12 окт 2022
Am zburat o bona si pe a doua deja am prins-o cu minciuna. Pot sa mi supraveghez copilul 24/7 si face fix ce se spune.

Детайли

SKU
506154
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера, Часовник
Използвайте
Запис на видео
Операционна система
Android, Mac OS, Windows, iOS
Ъгъл
150 °
Автономия в режим на готовност
8 ч, Неограничен - Текущ източник
Резолюция на снимката
5 Mpx
Видео резолюция
1920 x 1080
Descriere scurta

Acest ceas cu camera are un design elegant, iar corpul camerei adopta tehnologia tridimensionala UV. Pe langa faptul ca fotografiaza si filmeaza, acest dispozitiv mai beneficiaza de functia Night Vision si Detectia Miscarii.

Препоръчани продукти