Pix Spion камера Full HD iUni PX8, аудио-видео запис

RRP price: 102,86 лв.
73,94 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 507830
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

pix-spion-camera-full-hd-iuni-spycam-px8-inregistrare-audio-video_1.png

IUNI PX8 - НАЙ-ДИСКРЕТНИЯТ НАЧИН ЗА СНИМАНЕ

Шпионската писалка крие много малка, почти невидима микрокамера, която се слива добре с дизайна на писалката. Шпионската писалка включва и микрофон, който ви позволява да записвате аудио и видео по всяко време и навсякъде.

Шпионската писалка iUni PX8 има фото и видео режим, които се използват лесно с едно натискане на бутон. Оборудвана с висококачествена акумулаторна батерия с капацитет 170 mAh, тя може да записва непрекъснато до 60 минути.

Малка, дискретна и невероятно полезна, шпионската писалка е отлично и компактно решение за улавяне и записване на частни (офис) или лични разговори.

ЛЕСНА РАБОТА С ЕДИН БУТОН

iUni PX8 е идеалното устройство за тези, които искат бързо и лесно да правят дискретни снимки и видеозаписи. За да запишете конкретен разговор, трябва само да натиснете бутона в горната част на писалката.
Дългият живот на батерията от 60 минути ви позволява да заснемате случващото се в офиса или вкъщи, докато сте в движение.
За да изтеглите видеоклипове и изображения, трябва само да отвиете писалката и да я свържете с USB кабел (включен в комплекта) към лаптопа си.

pix-spion-camera-full-hd-iuni-spycam-px8-inregistrare-audio-video_3.png

ЛИЧНА, ОБРАЗОВАТЕЛНА И ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

Тази шпионска писалка може да се използва за записване на лекции, срещи, интервюта. Използвайте я при събиране на доказателства, дейности на открито и други поводи.

През малък отвор в писалката тя записва видео с качество 1080p при 30 FPS. Тя изисква 32GB микро SD карта (не е включена в комплекта) и автоматично записва вашите аудио- и видеозаписи. Сфункцията за цикличен запис шпионската камера автоматично ще презаписва старите кадри.

Тя може да се използва и за записване на вашите бележки, когато не се използва като шпионско устройство. Никой няма да забележи, че този основен инструмент за писане всъщност е шпионска писалка, която може да прави много висококачествени снимки и видеоклипове. С този инструмент ще можете да уловите най-важните моменти.

Шпионската писалка iUni PX8 може да бъде идеалният подарък за някой, който просто е фен на джаджите и шпионските устройства.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят на писалката: черен/сребърен
- Цвят на мастилото: черен
- Формат на видеото: AVI
- Резолюция на видеото: 1920x1080P
- Резолюция на снимката: 4032*3024
- Кадри в секунда: 30 FPS
- Формат на снимката: JPG
- Само един бутон за лесно управление на устройството
- Вид на батерията: 170 mAh вградена литиево-йонна батерия за презареждане
- Време за работа на батерията: приблизително 60 минути непрекъснат запис (напълно заредена батерия)
- Съхранение: слот за microSD/TF карта памет, капацитет до 32 GB (картата памет не е включена в комплекта)
- Напрежение за зареждане: DC-5V
- Интерфейс: мини USB 8Pin
- Операционна система: Windows me/2000/xp/2003/vista; Mac OS; Linux
- Размери: 14,7 x 1,3 x 1,3 cm

Режим на използване:
- Зада заснемете филм, задръжте бутона за управление за 2-3 секунди, при което синият светодиод ще мигне 3 пъти и след това ще спре, като в този момент камерата вече записва видео и звук. За да спрете записването, натиснете за кратко бутона за управление и фотоапаратът автоматично ще запише записа върху картата с памет, поставена в писалката, и ще се върне в режим на готовност. За повече записи повторете процеса.
- За да правите снимки, това е още по-лесно, натиснете два пъти бутона за управление и светодиодът ще мигне веднъж, което показва, че е направена снимка. За няколко снимки се използва същата процедура.

pix-spion-camera-full-hd-iuni-spycam-px8-inregistrare-audio-video_5.png
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- iUni PX8 Шпионска писалка с камера

- USB кабел

- Наръчник на потребителя

Лъжи:

- Препоръката е да зареждате шпионската писалка преди всяка употреба.

- Зареждането се извършва чрез USB кабел.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери принадлежат към категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такава камера, е необходимо да се информират съответните лица, че са под видео наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
507830
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера, Химилка
Използвайте
Запис на видео, Камера
Операционна система
Mac OS, Windows
Ъгъл
65 °
Автономия в режим на готовност
8 ч
Резолюция на снимката
3 Mpx
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти