iUni TK913 Car GPS Tracker, 1500mAh, IP65, магнит, GPS проследяване, време на готовност 15 дни

RRP price: 177,22 лв.
135,91 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537622
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

gps-tracker-auto-iuni-tk913-1500mah-ip65-magnet-localizare-gps-autonomie-standby-15-zile_1.jpg

НАМИРАНЕ НА ЦЕННОСТИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

iUni TK913 е GPS проследяващо устройство, което ви позволява да локализирате и проследявате автомобили, мотоциклети и всякакви предмети, които позволяват устройството да бъде разположено.

Този GPS тракер е подходящ за проследяване на вашия автомобил, независимо дали е поставен в автомобила или извън него, благодарение на магнитната си и водоустойчива защита. Вграденият магнит с висока якост го прави лесен за закрепване към метални повърхности, идеален за поставяне на автомобил, лодка или всяко транспортно средство.

Управлението и настройката на устройството са много лесни и може да се монтира за секунди, без да са необходими инструменти или специализирани познания. Всичко, от което се нуждаете, е активна телефонна карта Nano SIM (не е включена в комплекта), а устройството с вградена батерия с капацитет 1500 mAh ще ви предостави цялата необходима информация.

МАЛЪК И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВЕН

Със своите малки размери и тегло от само 56 г, устройството е достатъчно дискретно, за да бъде поставено в чанта, прибрано в дрехите или прикрепено към превозни средства или велосипеди.

gps-tracker-auto-iuni-tk913-1500mah-ip65-magnet-localizare-gps-autonomie-standby-15-zile_3.jpg

1500 MAH БАТЕРИЯ - ДО 15 ДНИ В РЕЖИМ НА ГОТОВНОСТ

Едно пълно зареждане може да гарантира дълги дни работа. С вградената батерия с капацитет 1500 mAh той работи в режим на готовност до 15 дни. За допълнителна безопасност и удобство устройството автоматично изпраща предупреждение, когато нивото на батерията е ниско.

Животът на батерията е променлив в зависимост от настройките (колко често актуализира позицията си) и колко дълго остава в режим на готовност.

ВОДОУСТОЙЧИВ И ПРАХОУСТОЙЧИВ IP65

Устройството е водоустойчиво, сертифицирано по стандарта IP65. Този клас осигурява пълна защита от прах, а устройството е устойчиво на водни струи под всякакъв ъгъл.

Внимание! То не е устойчиво на силни водни струи, като например от пералнята, която има много високо налягане.

Стандартът IP65 се отнася само за чиста вода, без използване на различни почистващи химикали.

gps-tracker-auto-iuni-tk913-1500mah-ip65-magnet-localizare-gps-autonomie-standby-15-zile_8.jpg

МАГНИТНО ЗАТЯГАНЕ

С 5 вградени силни магнита iUni TK905 може да се монтира много лесно и бързо, като осигурява добро прилягане и стабилност на превозни средства, оборудване, контейнери или всякакви предмети с метален интерфейс.

Можете да прикрепите GPS проследяващото устройство към превозното средство/обекта за секунди. Не се изисква сложна инсталация и можете да смените проследяващото устройство от едно превозно средство на друго, когато е необходимо.

Металните повърхности невинаги са необходими, тъй като GPS проследяващото устройство може да бъде поставено в раници, куфари или дори пакети, които се изпращат в цялата страна.

МНОЖЕСТВО АЛАРМИ

Вибрационна аларма - с помощта на сензора за удар, ако има аномалия на автомобила ви (някой удари автомобила или счупи прозореца), устройството веднага ще ви уведоми с аларма.

Аларма за превишена скорост - можете да зададете аларми, които да ви уведомяват кога и къде вашият GPS тракер е превишил ограничението на скоростта и с каква скорост.

Аларма за движение - ако GPS тракерът бъде преместен или преместен, ще бъде изпратен предупредителен SMS, за да можете да предотвратите евентуална кражба.

Аларма за изтощена батерия - за допълнителна безопасност и удобство устройството автоматично изпраща предупреждение, когато нивото на батерията е ниско.

Виртуален периметър - геоограда - помага ви да определите виртуална граница или предел на дадено място; това позволява на GPS устройството да ви предупреждава точно, когато автомобилът е навлязъл или напуснал определената зона.

gps-tracker-auto-iuni-tk913-1500mah-ip65-magnet-localizare-gps-autonomie-standby-15-zile_6.jpg

ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА ИСТОРИЯТА НА МАРШРУТА

Можете да възпроизведете историята на маршрута си по всяко време! GPS проследяващото устройство съхранява цялата необходима информация и може да ви предостави маршрута на автомобила за период от 6 месеца.

ФУНКЦИЯ GSM МИКРОФОН

GPS тракерът iUni TK915 има и вграден микрофон, който ви позволява да го използвате като устройство за прослушване. Просто натиснете проследяващото устройство на мобилния си телефон и GPS проследяващото устройство ще отговори на повикването само в една посока (ако е във функция микрофон), което ви позволява да слушате всичко, което се случва в радиус до 5 м около устройството.

За да активирате микрофона, първо изпратете съобщение с текст "monitor + password" (напр. "monitor123456") до устройството, след което GPS тракерът ще премине в режим на слушане. При активиране на функцията микрофон ще получите съобщение за потвърждение с текст "monitor ok".

По време на този процес на наблюдение на звука устройството няма да издава никакъв звук, то е напълно безшумно и дискретно.

gps-tracker-auto-iuni-tk913-1500mah-ip65-magnet-localizare-gps-autonomie-standby-15-zile_11.jpg

НАБЛЮДЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ЧРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕ

С помощта на приложението WINNES GPS (налично в Google Play и App Store) можете да получите достъп до устройството в реално време директно от мобилния си телефон с операционна система iOS или Android.

TK905 има тройно GPS+AGPS+LBS позициониране. Ако GPS сигналът е добър, устройството ще намери сателита чрез GPS, ако не, устройството ще го намери чрез LBS.

GPS е за определяне на местоположението на открито с отклонение до 5 метра и зависи от получаването на данни от спътници.

LBS е за определяне на местоположението на закрито с точност до 100-2000 метра (в сгради, стаи), а проследяването се получава от данни от GSM мрежата, така че тази функция може да работи навсякъде в обхвата на мобилния сигнал (например в мазето).

ОНЛАЙН НАБЛЮДЕНИЕ ЧРЕЗ УЕБ ПЛАТФОРМА

Можете да използвате и уебсайта на услугата за онлайн наблюдение www.mytkstar.net, за да видите къде се намира устройството по всяко време и да се придвижите до него.

За да влезете в системата, изберете "Вход по идентификационен номер". в долната част на екрана:

ID №: намира се на гърба на устройството
Парола по подразбиране: 123456

gps-tracker-auto-iuni-tk915-cu-microfon-spion-localizare-si-urmarire-gps-cu-magnet-si-carcasa-rezistenta-la-apa_13.jpg
gps-tracker-auto-iuni-tk913-1500mah-ip65-magnet-localizare-gps-autonomie-standby-15-zile_10.jpg
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: черен

- Поддържани мрежи: GSM 850/900/1800/1900Mhz

- Работи с Nano SIM карта в мрежите на Vodafone, Orange или Telekom

- Може да се монтира на всяко превозно средство

- 5 мощни вградени магнита

- Степен на водоустойчивост: IP65

- Точност на местоположението: ± 5 м

- GPS чувствителност: -159dBm

- Акумулаторна литиево-йонна батерия 3,7 V 1500 mAh

- Време на готовност: до 15 дни

- Време за зареждане: около 3 часа

- Температура на съхранение: от -40° C до + 85° C

- Работна температура: от -20°С до +55°С

- Размери: 54*35*22 мм

- Тегло: 56 г

ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni TK913 GPS автоматичен тракер
- 1 x USB кабел
- 1 x щифт
- 1 x ръководство за потребителя

Лъжи:

- SIM картата не е включена в опаковката.
- Картата, поставена в устройството, НЕ трябва да има ПИН код или гласова поща.
- Използвайте GSM карти в мрежите на Vodafone, Orange или Telekom.
- Внимание! Не работи в мрежата на Digi Mobil.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537622
Бранд
Вид на продукта
GPS тракер
Операционна система
Android, Mac OS, Windows, iOS
Автономия в режим на готовност
360 ч

Препоръчани продукти