iUni M11 Мини шпионски телефон с висулка, 32GB, гласово активиране, MP3 плейър

RRP price: 131,78 лв.
102,86 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537790
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

МИКРОФОН, СКРИТ В МИНИ ВИСУЛКА

С този шпионски диктофон записът на аудио никога не е бил толкова дискретен и лесен! Той работи перфектно и е достатъчно малък, за да го носите навсякъде. Можете да го използвате редовно като мини висулка или ключодържател и да записвате звук, когато се налага, само като натиснете бутона за включване (M). Този бутон се използва както за стартиране на запис, така и за спиране/записване.

Диктофонът с 32 GB вътрешна памет може да съхранява приблизително 150 часа файлове със запис при скорост 512 Kbps. Вградената памет е сигурна и по-малко склонна към повреждане на файловете.

Можете да слушате записите директно от устройството чрез предоставените слушалки или да ги прехвърлите на компютъра си чрез USB кабел.

Този мини висящ диктофон е специално проектиран за наблюдение на срещи или други социални събития, без да предизвиква подозрения.

МИНИАТЮРНО ШПИОНСКО УСТРОЙСТВО

Този мини висящ диктофон е с размери само 38*10*8 мм и 17 грама и е много лек и преносим. Може да се прикрепи към ключ или колие.

Изработен е от висококачествена неръждаема стомана, което го прави издръжлив, здрав и с дълъг живот.

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_3.jpg

ЗАПИСВАНЕ/ЗАПИСВАНЕ С ЕДИН БУТОН

Шпионският диктофон може да записва във формат WAV с качество 512 kbps.

Без да свързвате слушалки, натиснете продължително бутона за захранване (M) и червената лампичка ще светне. След 3 бързи натискания червената светлина ще угасне, за да започнете запис. В края на записа натиснете отново дълго бутона M. В този момент синята светлина мига 3 пъти, преди да се запише и затвори.

Забележка: по време на запис няма звук или светлина; не свързвайте записващото устройство с компютъра, в противен случай ще загубите файла по време на запис; за да проверите дали устройството е в режим на запис, щракнете върху бутона M и червената светлина ще започне да мига.

ГЛАСОВО АКТИВИРАН АУДИОЗАПИС

Автоматично записва, когато наоколо има звук, и автоматично спира, когато няма звук, като пести памет и енергия.

Без да свързвате слушалки, натиснете и задръжте бутона за захранване, докато червената светлина започне да мига. Червената светлина ще мигне три пъти, след което устройството ще започне да записва. Натиснете два пъти бутона за захранване и лилавата светлина ще мигне веднъж. Лилавата светлина мига три пъти, устройството ще влезе в режим на гласово активиран запис.

Съвет: за да проверите дали устройството е в режим на гласово активиран запис, натиснете бутона за захранване веднъж; ако синята лампичка мига, устройството е в режим на гласово активиран запис.

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_6.jpg

ПЕЧАТ ЗА ДАТА И ЧАС ВЪРХУ ЗАПИСИТЕ

Свържете диктофона към компютъра, за да синхронизирате датата и часа преди запис. Предварителното задаване на датата и часа позволява по-лесно управление на файловете.

СЛУШАЙТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

Можете да слушате записи или музика, когато сте на публично място, без да пречите на никого, на слушалките, които се доставят с устройството.

За да възпроизвеждате MP3 музика, включете слушалките, натиснете продължително бутона за захранване (M) и го отпуснете, когато светне синята светлина, след което устройството се стартира и възпроизвежда музика автоматично.

Зада превключите между възпроизвеждане на MP3 музика и аудиозапис, натиснете продължително бутона "Play/Pause" (Възпроизвеждане/Пауза) наслушалките и го освободете, когато лилавата светлина започне да мига.

Когато възпроизвеждате аудиозаписи/MP3 музика, можете да изтривате файлове директно от устройството. Натиснете два пъти бутона "Play/Pause" (Възпроизвеждане/Пауза) на слушалките, за да влезете в режим на изтриване (мигаща лилава светлина). Натиснете "+" или "-"" на слушалките, за да потвърдите изтриването на записа/музиката, която слушате.

Лъжа: диктофонът ще изтрие текущия запис или музика, които слушате.

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

ДО 23 ЧАСА НЕПРЕКЪСНАТ ЗАПИС

Мини диктофонът се захранва от акумулаторна батерия с капацитет 150 mAh, която има живот от приблизително 23 часа запис със скорост 512 Kbps с едно пълно зареждане.

Изключително предимство на този диктофон е възможността за запис по време на зареждане. Можете да свържете диктофона към преносима батерия и да го използвате, докато капацитетът на паметта се запълни.

ФУНКЦИИ:

- Материал: неръждаема стомана

- Цвят: сребрист

- Отвор за каишка

- Формат на запис: WAV - 512 kbps

- Разстояние на запис: 6-10 метра

- Формат за възпроизвеждане: MP3/WMA/WAV

- Вътрешна памет: 32GB

- Захранване: вградена батерия 150mAh 3,7V

- Време за зареждане: около 3 часа

- Живот на батерията в режим на запис: около 23 часа

- Капацитет на паметта 32GB: около 150 часа (качество на звука 512kbps)

- Активиране с глас: да

- Печат за дата и час

- Може да се използва като памет

- Мигащ червен светлинен индикатор - показва състоянието на зареждане

- Син светлинен индикатор - показва пълно зареждане

- Размер: 38*10*8 мм

- Тегло: 17 g

mini-reportofon-spion-pandant-iuni-m11-memorie-interna-32gb-activare-vocala-mp3-player_13.jpg
ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni M11 мини шпионски рекордер с висулка

- 1 x каишка

- 1 x USB кабел

- 1 x кабел за адаптер

- 1 x чифт слушалки

- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото в Румъния законодателство използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537790
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
Автономия в режим на готовност
360 ч

Препоръчани продукти