iUni IP49 Модул за шпионска камера, Wi-Fi, P2P, сензор за движение

RRP price: 148,30 лв.
115,25 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 551901
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - КОМПАКТЕН, ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Модулът на безжичната шпионска камера е гениално и компактно устройство, създадено да отговори на нуждите от дискретно наблюдение и мониторинг. Със своите малки размери и усъвършенствана технология този модул предлага възможност за получаване на важна информация и ясни изображения по ефективен и удобен начин.

Поставянето на шпионска камера понякога може да бъде предизвикателство, особено ако обективът не пасва на мястото, където искате да я поставите. Модулът за мини шпионска камера премахва този проблем завинаги! Гъвкавата каишка ви позволява да поставите обектива в най-оптималната позиция за заснемане на изображението.

Той е идеален за използване в различни ситуации, като например наблюдение на дома, наблюдение на бебета, защита на имущество и лична безопасност.

ЯСНИ И ДЕТАЙЛНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

Тази ултрагъвкава шпионска камера ви позволява да наблюдавате дори най-недостъпните места. Гъвкавият ремък е с дължина 18 см, което ви позволява да поставите обектива на най-удобното място и под всякакъв ъгъл за наблюдение. Шпионската камера може да записва с разделителна способност 1280x720P.

С миникамерата за наблюдение винаги ще сте информирани за случващото се на мястото, където е инсталирана.

СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА С КАПАЦИТЕТ 128 GB ЗА НАБЛЮДЕНИЕ 24/7

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

ЗАПИС ПО ВРЕМЕ НА КАЧВАНЕ

Оборудвана с висококачествена 400mAh презареждаема литиево-йонна батерия, шпионската камера позволява непрекъснат видеозапис в продължение на около 2 часа. Освен това устройството поддържа едновременно зареждане и запис.

БЪРЗО И ТОЧНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Модулът е оборудван и с усъвършенствани функции, като откриване на движение и запис при откриване на движение. Това означава, че модулът може да бъде конфигуриран да записва само когато открие движение в кадъра, което спестява място за съхранение и време за гледане.

WIFI ВРЪЗКА - НАБЛЮДЕНИЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Използването на тази мини камера е съвсем просто, просто заредете устройството и поставете microSD карта с памет до 128 GB (не е включена в комплекта).

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението "HomeEye" на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (приема само 2,4 GHz).

Можете лесно да възпроизвеждате заснетите видеоклипове на компютъра си директно от картата с памет или да ги гледате във вече споменатото мобилно приложение.

ФУНКЦИИ:

- Резолюция на видеото: 1280 x 720P - 10 кадъра в секунда

-Резолюция на снимките :1280 x 720P

-Функции: разпознаване на движение,цикличен запис ,Wi-Fi, микрофон

- Поддръжка на карта памет: microSD макс. 128 GB (не е включена в комплекта)

- Вградена батерия: 400mAh 3,7V

- Време за зареждане: около 2 часа

- Живот на батерията: около 2 часа

- Неограничен живот на батерията, свързана към източник на захранване

- Размери: 45*2,3*1,2 см

- Тегло: 25 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni IP49 модул за безжична шпионска камера
- 1 x микро USB кабел
- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да бъдат лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото в Румъния законодателство използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или нецелесъобразно използване на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
551901
Бранд
Вид на продукта
Модул
Използвайте
Запис на видео
Максимално поддържана памет
128 GB
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти