iUni 007 Мини цифров видеорекордер, 17 часа живот на батерията, MP3 плейър

RRP price: 111,20 лв.
82,27 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,12 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537752
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

mini-reportofon-spion-iuni-007-32gb-activare-vocala-mp3-player_1.jpg

ИДЕАЛЕН ЗА ИНТЕРВЮТА ИЛИ ЕЖЕДНЕВНИ ДЕЙНОСТИ

Снабден с 200 mAh акумулаторна батерия, която може да се зареди напълно за около 5 часа, диктофонът iUni 007 записва до 17 часа непрекъснато - нещо, което смартфоните не могат да направят. Той може да записва и по време на зареждане и автоматично да записва аудиофайлове, ако батерията е изтощена.

Диктофонът има функции за контрол на звука и е съвместим с музикален формат MP3. Можете да слушате записите директно от устройството чрез включените в комплекта слушалки или да ги прехвърлите на компютъра си чрез USB кабела.

Този мини диктофон е специално проектиран за наблюдение на дейността в дома, офиса, на срещи или други социални събития, без да предизвиква подозрения.

КОМПАКТЕН - ЛЕСЕН ЗА ПРЕНАСЯНЕ И СКРИВАНЕ

Този мини диктофон е с размери само 70*18*11 мм и 38 грама и е много лек и преносим, което означава, че можете да го носите навсякъде.

С метален корпус iUni 007 е по-малък дори от обикновена запалка и се прибира лесно в чанта или джоб.

mini-reportofon-spion-iuni-007-32gb-activare-vocala-mp3-player_3.jpg

СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА МАКС. 32GB

Записващото устройство няма вградена памет и може да се използва само след поставяне на TF карта.

Паметта, поддържана от цифровия диктофон, е microSD карта с капацитет до 32 GB (не е включена в комплекта).

1,2-ИНЧОВ OLED ЕКРАН

Диктофонът е лесен за използване, с интуитивни бутони и OLED дисплей, който ви помага да направите желаните настройки, без да се налага да се свързвате с компютър.

mini-reportofon-spion-iuni-007-32gb-activare-vocala-mp3-player_5.jpg

ЗАПИС НА ЗВУК С ЕДИН БУТОН

Всички необходими бутони са разположени директно върху диктофона, така че използването на това устройство е наистина лесно и логично.

Просто включете диктофона и плъзнете към "REC", за да запишете изказвания и акценти, след което плъзнете към "SAVE", за да запазите записа безопасно. За да прослушате току-що записаното съдържание, натиснете "PLAY".

Цифровият диктофон се доставя с акумулаторна батерия с капацитет 200 mAh, чийто живот е приблизително 17 часа запис със скорост 32 Kbps с едно пълно зареждане. Записите се записват автоматично, преди батерията да се изтощи, така че няма да загубите нито един файл.

Изключително предимство на този диктофон е възможността за запис по време на зареждане. Можете да свържете диктофона към преносима батерия и да го използвате, докато капацитетът на паметта се запълни.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Времето за запис варира в зависимост от избраното качество на звука (Kbps).

ВГРАДЕН ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

С функцията MP3 плейър и вградения високоговорител можете да слушате любимите си записи и песни директно от устройството си по всяко време. Той може да възпроизвежда аудиофайлове във формат MP3, WMA, FLAC, WAV или OGG.

Диктофонът се доставя и с USB кабел, който ви позволява да прехвърляте файловете със записи на компютъра си или да копирате файловете на устройството си.

Към всеки запис се добавя печат с дата и час, което ви позволява лесно да преглеждате библиотеката и да намирате файлове.

mini-reportofon-spion-iuni-007-32gb-activare-vocala-mp3-player_7.jpg

СЛУШАЙТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

Можете да слушате записите или музиката си, когато сте на публично място, без да пречите на никого, на слушалките, които се доставят в комплект с устройството.

ИЗТРИВАНЕ НА ФАЙЛОВЕ ДИРЕКТНО ОТ ЗАПИСВАЩОТО УСТРОЙСТВО

Изтриването на файлове може да се извършва от вашия компютър, но също така и директно от устройството.

mini-reportofon-spion-iuni-007-32gb-activare-vocala-mp3-player_9.jpg

КРИПТИРАНЕ НА ФАЙЛОВЕ

Можете да зададете парола и други хора няма да могат да отварят файловете ви, без да въведат паролата, което е толкова добър начин да защитите личните си данни и важните файлове. Дори когато сте ги загубили по погрешка, не е нужно да се притеснявате.

БЪРЗО И ЛЕСНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ

Свържете се към всеки компютър/Mac с помощта на късия USB кабел и можете да качвате и сваляте файлове от един и същи кабел.

Можете също така да го свържете към мобилния си телефон, като използвате технологията OTG. Свързването OTG е достъпно само за телефони, използващи системата Android.

Забележка: Потребителите на Mac се нуждаят от VLC Media Player, който е безплатно приложение. Моля, използвайте плейър, който приема WAV файлове със запис, когато възпроизвеждате на компютър.

mini-reportofon-spion-iuni-007-32gb-activare-vocala-mp3-player_112.jpg
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- 1,2-инчов Ultra HD OLED дисплей
- Високоговорител: да
- Поддържа TF карта до 32 GB (картата не е включена в комплекта)
- Формат на запис: WAV - 1536Kbps, 768Kbps, 512Kbps, 256Kbps, 128Kbps,32Kbps
- Музикален формат: MP3/WMA/FLAC/APE/OGG
- Захранване: вградена батерия 200 mAh
- Време за зареждане: около 5 часа
- Време за непрекъснат запис: 17 часа (при качество 256Kbps) - варира в зависимост от качеството на звука на избрания запис
- Автоматичен режим на готовност: приблизително 300 часа
- Разстояние на запис: 10-15 м
- Функция за автоматично запаметяване
- Възпроизвеждане директно от диктофона
- Бързо превъртане напред и назад
- Работна температура -5°C~40°C
- Интерфейс: USB 2.0
- Жак за слушалки: 3,5 мм
- Размери: 70*18*11 мм
- Тегло: 38 грама

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni 007 мини шпионски рекордер
- 1 x USB захранващ кабел
- 1 x чифт слушалки
- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537752
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Максимално поддържана памет
32 GB
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
300 ч

Препоръчани продукти