iUni автоматичен часовников механизъм, часовников механизъм 2 + 3 места за съхранение Black-Mandarin

RRP price: 309,41 лв.
239,18 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 552083
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

WATCH WINDER - стилен аксесоар за всеки собственик на автоматичен часовник

Навиващото устройство за часовници е устройство с електрически мотор, което автоматично навива часовника ви, когато не го носите. Автоматичните часовници имат ограничен резерв на енергия, така че ако спрете да ги носите и ги навиете ръчно, те ще спрат да работят.
Когато часовникът ви спре, трябва да нулирате времето и да го навиете ръчно. Ако той има допълнителни функции (като дата, фаза на луната, вечен календар), нулирането им може да отнеме много време и изисква определени умения.

С автоматичната кутия за навиване на часовници можете да поддържате часовника си зареден и готов за носене. Режимът на навиване на часовника (посока на навиване и настройка на оборотите за ден) зависи от модела на часовника.

Автоматичните часовници изискват повече внимание от механичните часовници, ето защо е необходимо да имате тази кутия за навиване на часовници, която благодарение на оборотите си помага за запазване на механизма за по-дълъг период от време.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН - ЛУКСОЗНО ПОКРИТИЕ

Автоматичната навивачка за часовници има вътрешна облицовка от екокожа в кремав цвят и прозорче за представяне, което е изработено от акрил.

Качеството на материалите, използвани за изработката на този продукт, ви позволява да излагате часовниците от личната си колекция по оригинален и сигурен начин.

Компактните размери позволяват лесното транспортиране и съхранение на тази навивачка за часовници. Идеален за поставяне в библиотеката или на бюрото ви.

Тъй като оптималното функциониране на автоматичните часовници зависи от движението на стрелката, навивачката за часовници ще гарантира, че любимият ви часовник ще работи с идеални параметри дълго време и по този начин ще удължи живота на автоматичния механизъм.

ПРАВИЛНИЯТ ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИТЕЛ НА ЧАСОВНИЦИ

Тази кутия за навиване на автоматични часовници е идеалният подарък за колекционер, който е запален по автоматичните часовници. За любителя на часовници автоматичната навивачка за часовници е най-добрият избор.
Носенето на луксозен часовник е идеален начин да покажете майсторството на най-големите производители в бранша. Такъв часовник е перфектно съчетание на елегантност и функционалност. Притежавайки такова изделие, е много важно да го защитите правилно и да го използвате правилно.
Уредът за навиване на часовници поддържа часовниците в работно състояние, дори когато не се носят на китката, и предлага на собственика предимството да спести време, т.е. да украси тоалета си с желания часовник, без той да е спрял междувременно и да се налага да бъде стартиран и нагласен отново.

НИСКО НИВО НА ШУМ

Захранван от много тих японски мотор Mabuchi, считан за най-тихия наличен мотор, шумът до 10 db ще осигури тиха и безопасна работа на вашите часовници. Дори ако спите, няма да бъдете обезпокоени, когато го поставите наблизо.

5 РАБОТНИ ПРОГРАМИ

Навивачката за часовници работи с четири програми за въртене, които могат да се избират с помощта на въртящото се копче вътре:

1. ИЗКЛЮЧЕНА / СТАНДИТ
2 . Въртене по посока на часовниковата стрелка в продължение на 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.
3 . Завъртане обратно на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което цикълът се повтаря.
Завъртете по посока на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което завъртете обратно на часовниковата стрелка за 2 минути, 6 минути почивка, след което повторете цикъла.
5. Завъртете по посока на часовниковата стрелка за 5 минути, след това завъртете обратно на часовниковата стрелка за 5 минути. Този цикъл ще се повтаря в продължение на 3 часа, след което уредът ще спре за 9 часа.

2 РЕЖИМИ НА ЗАХРАНВАНЕ

Кутията се доставя с включен адаптер, но може да работи и с 2 батерии D-LR20 (те не са включени в комплекта).

Лъжи:

- Моля, използвайте адаптера, който е включен в опаковката. Ако искате да използвате подобен адаптер, изходното напрежение трябва да е идентично.
- Батерията и адаптерът не могат да работят едновременно.
- Моля, извадете батериите от кутията, когато използвате адаптер.
- Моля, изключете напълно адаптера от кутията, когато използвате батерията.
- Ако ги използвате едновременно, той няма да работи и ще повреди кутията на автоматичния часовник.
- Моля, не завъртайте навивачката ръчно, тъй като това ще повреди навивачката за часовници.
- Избягвайте излагането на слънце, вода и други екстремни температури, които могат да повредят автоматичната навивачка за часовници.

СВОЙСТВА:

- Размери: 26 cm x 23 cm x 19 cm
- Материал: дърво, гланцова текстура
- Вътрешен материал: еко кожа
- Брой места за въртене: 2
- Места за съхранение: 3
- Изключително тих двигател
- Затваряне: заключване с ключ
- Стъкло: Акрил
- Външен/вътрешен цвят: Черно/мандарин
- Зарядно устройство: DC 3V (включено в ЕС)
- Слот за батерии: 2 батерии D-LR20 (не са включени)
- Превключвател за включване и изключване, монтиран на гърба, скрит

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
552083
Бранд
Часов капацитет
5 часа
Вид на продукта
Кутии за връщане
Материал
Дърво
Система за заключване
Жаба с ключ

Препоръчани продукти