Шпионски микрофон USB стик SpyMic STK96, Диктофон, 8 GB вътрешна памет, Черен

[2]
ПЦД: 86,26 лв.
70,51 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
15,36 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 506666
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание


stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk96-memorie-interna-8gb-negru_11.png

ГЛАСОВО АКТИВИРАН ДИКТОФОН

Миниатюрно устройство, което ще ви помогне да записвате висококачествен звук по дискретен начин, без подозрения, и което можете да свържете както към смартфона, така и към компютъра си. Функцията за гласово активиране ви позволява да избегнете дълги часове на безшумен запис и да спестите живота на батерията.

Елегантният корпус е изработен от лек и издръжлив метал (само 13 грама), а лесната употреба се осигурява от един бутон. Започването на запис отнема около 2-3 секунди. Натиснете и задръжте бутона за включване/изключване и записът ще започне автоматично. Записът ще продължи, докато вътрешната памет се запълни или батерията се разреди.

При свързване към компютър, той ще бъде разпознат като обикновено преносимо устройство, така че няма да разкрие истинската си функция. Не се изисква инсталиране на драйвери или софтуер.

USB шпионската флашка не излъчва никакви светлинни или звукови сигнали по време на запис.

Устройството може да се използва и като USB памет за съхранение на други файлове/документи.

ЕДНОВРЕМЕННО ЗАРЕЖДАНЕ И ЗАПИС

Записващото устройство iUni STK96 има вградена литиево-йонна батерия, която осигурява непрекъсната работа в продължение на около 15 часа. Не е необходимо да купувате батерия - просто зареждайте батерията от всеки USB порт на компютъра или от стенно зарядно устройство.

Изключително предимство на това устройство е възможността да записвате, докато се зарежда. Можете да свържете флаш устройството към компютър или преносима батерия и да го използвате, докато капацитетът на паметта се запълни.

Подобно по размер и външен вид на стандартна USB памет, можете да записвате и запазвате до 94 часа разговор на 8 GB вътрешна памет и да се наслаждавате на лесно възпроизвеждане с един бутон.

Модерният дизайн и миниатюрният размер го правят изключително практично устройство. Никога не пропускайте важно съобщение, среща или конференция с iUni STK96 флаш памет за записване!

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk96-memorie-interna-8gb-negru_33.png

ДИРЕКТНА ВРЪЗКА С КОМПЮТЪР ИЛИ СМАРТФОН

Прехвърлянето на данни от устройството към компютъра става през същия USB порт, както и зареждането на батерията. Записаните файлове се записват в паметта на диктофона във формат WAV.

Записаните файлове могат също така лесно да се възпроизвеждат директно на телефон с OTG функция, благодарение на Micro-USB порта. OTG е съкращение от On-The-Go и представлява технология, която позволява на потребителя да използва телефона като хост за USB устройства.

С OTG ще можете да четете информацията на флашката директно от телефона.

КАЧЕСТВО НА ЗВУКА 196 KBPS

Записът във формат WAV със свръхчувствителен микрофон с качество 192 kbps ви позволява да запишете всички важни детайли от разговора си.

Вграденото гласово активиране пести място, батерия и вашето време, като ви позволява да записвате само когато нещо се случи. Микрофонът ев състояние да улавя глас на разстояние до 10 метра.

iUni STK96 е USB диктофон с малки размери, чието най-голямо предимство е лесното боравене с него, големият капацитет и сравнително дългото време за работа.

stick-usb-spion-reportofon-iuni-stk96-memorie-interna-8gb-negru_4.png
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Запис на аудио

- Активиране на глас

- Прибиращ се USB

- Връзка със смартфон: Micro-USB порт

- Свързване с компютър: USB 2.0

- Зареждане: към всеки USB

- Вграден професионален микрофон

- Обхват на микрофона: максимум 8-10 метра

- Формат на запис: WAV

- Качество на звука (битрейт): 192Kbps

- Може да се използва като обикновена флашка

- 8GB вътрешна памет

- Вградена батерия: 80mAh - 3,7V литиево-йонна

- Живот на батерията: 15 часа

- 8GB памет за запис: приблизително 94 часа

- Размери: 60*20,7*7,8 мм

- Цвят: Черен

- Тегло: около 13 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x iUni STK96 USB шпионски записващ стик

- 1 x Ръководство за потребителя

Лъжи:

- Нашата препоръка е да зареждате стика за записване преди всяка употреба.

- За възпроизвеждане и прехвърляне на файлове, моля, първо го изключете и след това го свържете към компютъра или телефона с Android.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специален бутон/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери принадлежат към категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такава камера, е необходимо да се информират съответните лица, че са под видеонаблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 2 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
I
Ionut Petrescu
13 окт 2022
am incercat mai multe variante, asta e clar peste tot ce am incercat pana acu.
F
Filip
09 май 2022
Autonomie mare si inregistreaza foarte bine. Eu inregistrez cursurile cu el si le salvez in calculator.

Детайли

SKU
506666
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия, Към мрежата
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
24 ч
Descriere scurta

Stick USB spion cu microfon ascuns special creat pentru a realiza inregistrari audio discrete la o calitate inalta. Poate fi folosit si ca un stick normal, avand o memorie interna de 8GB ce permite stocarea fisierelor.

Препоръчани продукти