Шпионска камера с крушка iUni SB1 E27, Wi-Fi, Full HD, сензор за движение, монтаж на таван/стена

RRP price: 173,09 лв.
144,17 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550041
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ИНТЕЛИГЕНТНО РЕШЕНИЕ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ

С на пръв поглед обикновена конструкция на шайба за крушка E27 това устройство умело крие и шпионска камера.

С вградената Wi-Fi свързаност камерата позволява достъп в реално време до Full HD изображения и видеозаписи, като осигурява ясно качество на изображението за ефективно наблюдение на пространството.

Инсталацията е лесна, като устройството се закрепва към тавана или стената, осигурявайки панорамен и цялостен изглед на интересуващата ви зона.

Тази куполна шпионска камера е идеална за наблюдение на вашия дом, офис или други интересни пространства, като осигурява дискретно и ефективно решение за сигурността на вас и вашите близки.


128GB СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА ЗА 24/7 НАБЛЮДЕНИЕ

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

Няма вградена батерия, просто свържете камерата към мрежата, за да снимате без прекъсване. Моля, обърнете внимание, че когато е изключена от мрежата, няма да работи.

ВГРАДЕНА FULL HD ВИДЕОКАМЕРА

Можете да зареждате мобилния си телефон или други електронни устройства и едновременно с това да записвате видеоклипове.

Вградената Full HD видеокамера може да записва изображения и видео с разделителна способност 1920x1080 пиксела. Тя осигурява ясни и детайлни изображения, идеални за наблюдение на пространството или записване на важни събития.

Просто свържете камерата към мрежата и тя веднага ще започне да снима. Затова никога не е необходимо да зареждате шпионската камера, тъй като захранването се осигурява чрез кабела.

ИНТЕЛИГЕНТНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Камерата dulia ви дава най-лесния начин да сте в течение на събитията, дори когато не сте вкъщи.

Интелигентното разпознаване на движение ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че никога да не пропускате важно събитие. Можете да регулирате чувствителността на сензора за движение в приложението - висока, средна, ниска, изключена.

Всяко незначително движение се улавя прецизно и ви предупреждава незабавно.

WI-FI / ВРЪЗКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Шпионската камера P2P ви позволява да преглеждате заснетото директно от телефона или таблета си, ако се намирате на разстояние до 5-10 метра от камерата. Или ако на мястото, където се намирате, има безжичен интернет, можете да свържете мини камерата директно към рутера си и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението UmeLine на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (само 2,4 GHz).

Шпионската камера iUni SB1 може да работи и без Wi-Fi връзка. Поставете microSD карта с памет (не е включена в опаковката) с капацитет до 128 GB и след това свържете камерата към мрежата, а камерата ще започне да снима автоматично. Извадете картата с памет от слота за карта, поставете я в компютъра и прегледайте записите.

СТАНДАРТЕН КОНТАКТ E27

С функционален и естетичен дизайн, тази ролка е проектирана да поддържа крушки с цокъл E27 и може да се монтира както на таван, така и на стена, като предлага множество възможности за осветление в различни помещения.

Независимо дали се използва в жилищни или търговски помещения, тази скоба предлага надеждно решение за инсталиране на крушки по безопасен и атрактивен начин.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: бял
- Тип фасунга: E27
- Видеоразделителна способност: Full HD 1920*1080 15 кадъра в секунда
- Формат на видеото: MP4
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPEG
- Wi-Fi
- Операционна система: Android/iOS
- Памет: MicroSD карта до 128 GB (не е включена в комплекта)
- Микрофон
- Откриване на движение
- Запис в цикъл
- Печат за дата и час на записите и снимките
- Вградена батерия: не
- Живот на батерията: неограничен - свързана към захранване
- Захранващо напрежение: 250V AC 6A
- Размери: 115 x 55 mm
- Размери на опаковката: 96 x 120 x 120 mm
- Тегло: 44 g

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x шпионска камера в шайба с крушка E27 iUni SB1

- 1 x ръководство за употреба

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550041
Бранд
Вид на продукта
Dulie bec
Използвайте
Запис на видео
Оперативна автономност
Неограничен - Източник на ток
Максимално поддържана памет
128 GB
Операционна система
Универсален
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти