Шпионска камера за стенен часовник iUni W31, Wi-Fi, Full HD, сензор за движение

RRP price: 247,45 лв.
206,14 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 550058
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

МОДЕРНОТО РЕШЕНИЕ ЗА МОНИТОРИНГ

С класически дизайн на стенен часовник, този интериорен елемент умело крие висококачествена видеокамера, превръщайки я във фино устройство за наблюдение. Лещата на камерата е умело интегрирана в дизайна на циферблата, което я прави почти невидима.

Управлението на камерата е интуитивно чрез мобилно приложение, което ви позволява да видите какво записва камерата в реално време.

Часовникът iUni W31 е и напълно функционален стенен часовник, който се захранва от стандартна батерия АА (не е включена в комплекта).

Часовникът може да бъде окачен или поставен във вашата всекидневна, спалня, офис, складово помещение и навсякъде другаде, където имате нужда от него, той лесно ще ви осигури необходимото наблюдение на обектива.

ВГРАДЕНА FULL HD ВИДЕОКАМЕРА

Вградената Full HD видеокамера може да записва изображения и видеоклипове с разделителна способност 1920x1080 пиксела. Тя осигурява ясни и детайлни изображения, идеални за наблюдение на дадено пространство или записване на важни събития.

Снабдена с презареждаща се 2200mAh литиево-йонна батерия, шпионската камера позволява непрекъснат видеозапис в продължение на около 7 ч. Зареждането на батерията се осигурява чрез включения микро USB кабел.

Стенният часовник с вградена видеокамера предефинира концепцията за наблюдение, превръщайки един обикновен предмет в елегантен и дискретен инструмент за сигурност.

СЛОТ ЗА MICROSD КАРТА С КАПАЦИТЕТ 128 GB ЗА НАБЛЮДЕНИЕ 24/7

Паметта, поддържана от шпионската камера, е microSD карта с капацитет до 128Gb (не е включена в комплекта), което означава, че можете да запазвате снимки и видеоклипове за по-късен преглед.

С функцията за цикличен запис шпионската камера ще замени най-стария файл и ще продължи да записва и записва нови файлове.

ИНТЕЛИГЕНТНО ОТКРИВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Стенният часовник на шпионската камера ви дава най-лесния начин да сте в крак с новостите, дори когато не сте вкъщи.

Интелигентното разпознаване на движение ви позволява да получавате известия при задействане на сензора за движение, така че никога да не пропускате важно събитие. Можете да регулирате чувствителността на сензора за движение в приложението - висока, средна, ниска, изключена.

Всяко незначително движение се улавя прецизно и ви предупреждава незабавно.

Тази функция не само повишава ефективността на наблюдението, но и свежда до минимум ненужното съхранение на данни, като се фокусира само върху важните моменти.

WI-FI / ВРЪЗКА ОТ ТОЧКА ДО ТОЧКА

Шпионската камера с технология P2P ви позволява да преглеждате заснетото директно от телефона или таблета си, ако се намирате на разстояние до 5-10 метра от камерата. Или ако на вашето място има безжичен интернет, можете да свържете мини камерата директно към вашия рутер и резултатът е маскирана безжична IP камера, която ви позволява да наблюдавате от всяка точка на света.

За да използвате Wi-Fi връзката, трябва да изтеглите приложението UmeLine на смартфона си, което е налично в Google Play или App Store, и да настроите шпионската камера с Wi-Fi рутер (само 2,4 GHz).

Шпионската камера iUni W31 може да работи и без мрежова връзка,просто заредете устройството и поставете microSD карта с памет до 128 GB (не е включена в опаковката ) и камерата ще започне да снима автоматично. Извадете картата с памет от часовника, поставете я в компютъра и прегледайте записите.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: черен
- Видеоразделителна способност: Full HD 1920*1080 15 кадъра в секунда
- Формат на видеото: MP4
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPEG
- Wi-Fi
- Мобилно приложение: UmeLine
- Операционна система: Android/iOS
- Слот за карта памет: MicroSD карта до 128 GB (не е включена в комплекта)
- Микрофон
- Откриване на движение
- Записване в цикъл
- Печат за дата и час на записите и снимките
- Вградена батерия: 2200 mAh
- Време за запис: приблизително 7 часа
- Време за зареждане: приблизително 2 часа
- Размери: 30 x 30 x 4 cm
- Тегло: 425 г

ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x шпионска камера за стенен часовник iUni W31

- 1 x микро USB кабел за зареждане

- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на действащото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
550058
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера
Използвайте
Запис на видео
Максимално поддържана памет
128 GB
Операционна система
Универсален
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти