Часовник iUni SpyCam WP109, Full HD Шпионска камера, Водоустойчив, Аудио-Видео, Фотография

ПЦД: 184,74 лв.
145,35 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
15,36 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 1101
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

watch-spy-camera-wp109-full-hd-water-resistant-audio-video-photo-32gb_11.png

ДИСКРЕТЕН ЗАПИС БЕЗ ПОДОЗРЕНИЯ

Перфектен за ежедневна употреба, този стилен и многофункционален ръчен часовник показва времето като обикновен часовник, докато записва HD видеоклипове. С 32 GB вградена памет разполагате с достатъчно възможности за запис, за да уловите важните моменти в движение.

В iUni WP109 са вградени чувствителен микрофон и маскиран обектив на циферблата, което прави записването на видео и правенето на снимки изключително лесно и интуитивно.

Можете да свържете часовника към компютър с USB кабела, за да прочетете и възпроизведете всички видеофайлове от камерата, а също и да го заредите.

Този стилен часовник е подходящ за всеки повод и облекло. Независимо дали го носите на вечеря с приятели, на работа, или го използвате за дейности на открито. Ще разполагате с видеокамера навсякъде и по всяко време и ще записвате страхотни моменти или важна информация.

ЕЛЕГАНТНА И ЕФЕКТИВНА ШПИОНСКА КАМЕРА

Часовник, който е едновременно видеокамера и касетофон, но изглежда, усеща се и работи като обикновен часовник.

Часовете, минутите и секундите на този часовник със скрита камера са функционални като истински часовник, така че можете да ги използвате и за проверка на времето.

Ако ви се налага да записвате видеоклипове или да правите снимки през нощта, той разполага с инфрачервено нощно виждане без видима червена мигаща светлина. Никой няма да заподозре, че го записвате или шпионирате, защото този часовник изглежда като всеки друг обикновен часовник.

watch-spy-camera-wp109-full-hd-water-resistant-audio-video-photo-32gb_3.png
ФУНКЦИИ:

Пълна HD видеоразделителна способност - филмите се записват с разделителна способност 1920×1080, а изображенията - с 4032×3024, което осигурява много добро качество и яснота на изображението.

Вграден микрофон - покрит е с бутон с отвор, който позволява по-добър запис на звук.

32GB вътрешна памет - часовникът със скрита камера има вградена 32GB памет, която съхранява над 5 часа HD видеозапис.

Нощно виждане - имайте удобството да записвате всичко, по всяко време и навсякъде, без да бъдете забелязани, денем или нощем; отлично изображение дори в тъмна среда благодарение на вградените инфрачервени светодиоди; инфрачервената (IR) светлина на часовника се активира автоматично, когато устройството се намира в тъмна среда.

Функция за откриване на движение - тази функция е идеална, когато искаме да оставим часовника на маса/стол/библиотека и да записваме, когато не присъстваме.

Вградена акумулаторна батерия с капацитет 380 mAh - камерата се захранва от литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет 380 mAh, която позволява на устройството да записва видео в продължение на около 90 минути.

Лесна работа - за да започнете да записвате, трябва само да натиснете страничния бутон; ако искате да гледате видеоклип или да направите снимка, просто го включете към стандартен USB порт на компютъра.

Елегантен и дискретен дизайн - тази камера изглежда точно като мъжки часовник; почти невъзможно е да се открие обективът на шпионската камера в циферблата на часовника с просто око, а портът за USB връзка е проектиран да изглежда като друг бутон, така че никой няма да заподозре, че това е устройство за наблюдение.

Водоустойчив - 3 ATM (BAR) / 30 M - часовникът е тестван, за да издържи на налягане от 3 ATM (BAR), което се равнява на налягането, упражнявано от 30-метров воден стълб със сечение 1 cm2. Поради това трябва да се избягва контакт с вода и е устойчив само на малки пръски.

Внимание! Ако часовникът е изложен на вода, капакът на отвора за микрофона трябва да се замени със специалния капак, който се доставя с часовника.

РЕЖИМ НА ИЗПОЛЗВАНЕ:

Включването и изключването на фотоапарата се извършва чрез задържане на бутона за включване/изключване за 1-2 секунди. За всеки от режимите на видео, фото и аудиозапис, както и за инфрачервения (IR) режим, първо трябва да се влезе в режим на готовност, което става чрез комбинация от команди, а именно:
1. Натиснете и задръжте бутона за включване/изключване, докато часовникът започне да работи (червена/синя светлина)
2. Когато синята светлина мига, натиснете бутона Mode (Режим) за кратко веднъж
3. Натиснете за кратко веднъж бутона за включване/изключване (постоянна синя светлина)
По време на заснемане бутонът за включване/изключване променя функцията си и става бутон за активиране (това означава, че за да активирате някоя функция, натиснете за кратко веднъж)

ВИДЕОЗАПИС - натиснете и задръжте бутона Вкл./Изкл. за 1-2 секунди, при което часовникът започва да работи (червена/синя светлина), променя цвета си на син и мига четири пъти, което показва, че часовникът записва цветно със звук; за да започнете нов запис, натиснете за кратко бутона Вкл./Изкл.
Тя може да се активира и от режим на готовност като първа функция на часовника (постоянна синя светлина) и се активира чрез кратко натискане на бутона за включване/изключване.

СНИМКА - в режим на готовност изберете функцията, като натиснете бутона за режим; функцията за фотография е втората функция от режима на заспиване (постоянна червена светлина); след като изберете режима за фотография, той се активира с бутона за включване/изключване, при което светодиодът ще мигне веднъж с червена светлина, което означава, че е направена снимка; за няколко снимки повторете процеса.

ДИКТАФОН - от режим на готовност изберете функцията, като натиснете бутона Mode; функцията за запис на звук е третата функция от режима на заспиване (постоянна червена/синя светлина); след като изберете режима за запис на звук, той се активира с бутона On/Off, при което светодиодът постоянно мига с червена/синя светлина, което показва, че часовникът записва само звук; за многократни записи повторете процеса.

ИНФРАЧЕРВЕН ВИДЕОЗАПИС (IR) - активира се по време на снимане, когато сте в режим VIDEO и часовникът снима, като натиснете и задържите бутона Mode и светодиодът ще мигне 3 пъти с червена светлина, което показва, че часовникът в момента снима с инфрачервена технология при най-лоши светлинни условия; За да спрете заснемането, натиснете и задръжте бутона за включване/изключване, при което часовникът ще спре, светодиодът ще мигне няколко пъти и заснемането ще се запише автоматично.
Когато инфрачервената функция е активна, четирите светодиода не са видими за окото, а единственият индикатор е светодиодът, който мига 3 пъти с червена светлина.

НАСТРОЙКА НА ПЕЧАТ ЗА ВРЕМЕ/ДАТА
1. Изключете фотоапарата;
2. Свържете фотоапарата към USB порт на компютъра; фотоапаратът ще бъде разпознат като сменяемо дисково устройство;
3. Отворете файла с име "time.txt";
4. Запишете текущата дата и час във файла "time.txt" с правилния формат: YYYY-MM-DD HH:MM:SS Y (Например: 2017-09-29 14:24:32 Y), Запазете този файл
5. Ако нямате нужда от времеви печат върху видеото, променете "Y" на "N" във файла "time.txt".

watch-spy-camera-wp109-full-hd-water-resistant-audio-video-photo-32gb_5.png
СПЕЦИФИКАЦИИ:

• Материал на циферблата: неръждаема стомана

• Материал на каишката: неръждаема стомана

• Сензор за движение: CMOS

• Резолюция на видеото: 1920x1080 - 30 fps

• Видео формат: AVI

• Резолюция на снимката: 4032 x 3024

• Компресия на видеото: M-JPEG

• Формат на изображението: JPG

• Съотношение на изображението: 4:3

• Нощно виждане: да

• Откриване на движение: да

• Микрофон: да

• Печат за дата и час

• Водоустойчивост: да, 30M (3 ATM)

• Вътрешна памет: 32 GB

• Батерия: 380mAh, вградена, презареждаща се, Li-ion, 3,7V

• Живот на батерията: около 1,5 часа

• Време за зареждане: приблизително 3 часа

• Захранване: DC-5V

• ъгъл на снимане: 90 градуса

• USB интерфейс: mini8Pin / USB 2.0

• Поддържани операционни системи: Windows ME/2000/XP/Vista/Mac OS/Linux

• Също така напълно съвместим с: всички версии на Windows 7/8/8.1/10

• Тегло: 99g

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

• 1x iUni WP109 Шпионски часовник с камера
• 1x USB кабел
• 1x Ръководство за потребителя

МНЕНИЯ:

• Часовникът трябва да се зарежда преди всяка употреба.
• Внимание!!! Микрофонът се нуждае от отвор, за да улавя и записва звуци, за да може часовникът да се използва под вода, трябва да смените отворената капачка със затворена и да се уверите, че всички капачки са затегнати.
• Избягвайте да носите часовника при изключително високи или ниски температури.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
1101
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера, Часовник
Използвайте
Запис на видео, Запис на глас, Камера
Операционна система
Mac OS, Windows
Ъгъл
90 °
Автономия в режим на готовност
24 ч
Резолюция на снимката
12 Mpx
Видео резолюция
1920 x 1080
Descriere scurta

Aceasta camera spion vine cu o tehnologie de ultima ora, este pentru inceput, prima camera din lume Full HD cu night vision si rezistenta la apa. Rezista pana la o adancime de 30 de metri sub apa.

Препоръчани продукти