Часовник iUni SpyCam IP45, Full HD Шпионска камера, Wi-Fi, Сензор за движение

[1]
RRP price: 226,79 лв.
152,43 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 515590
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ceas-cu-camera-spion-iuni-ip45-wifi-full-hd-senzor-de-miscare_a.png

3 В 1 – ШПИОНСКА КАМЕРА / АСОВНИК / ПРЕНОСИМ ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

Това устройство е перфектната комбинация от шпионска камера с bluetooth високоговорител и будилник. Тъй като камерата има няколко цели, е много малко вероятно някой да забележи това устройство като скрита камера.

За да използвате камерата, инсталацията се извършва за няколко минути. Всичко, от което се нуждаете, е WIFI мрежа. Камерата е невидима и има обхват до 10 метра и 5 метра на тъмно. Освен това има много функции, като известия за текстови съобщения и активиран от движение запис, които го правят идеална скрита видеокамера.

Цифровият будилник поддържа P2P и WiFi връзка и е безжичен, което позволява да бъде поставен директно навсякъде вътре.

Това е идеалният начин да осигурите сигурността на вашия дом 24/7, да виждате и наблюдавате вашето дете, близки или домашни любимци. Можете също да използвате устройството за възпроизвеждане на музика чрез bluetooth връзка.

FULL HD АУДИО-ВИДЕО ЗАПИС

Вградената шпионска камера записва видеоклипове с Full HD резолюция от 1920x1080 пиксела. Благодарение на IR LED нощното виждане на разстояние до 5 метра ще имате качествено изображение дори през нощта.
Можете да управлявате дистанционно всички функции на скритата камера чрез приложенията "AIBoxcam" или "LookCam", достъпни безплатно в Google Play или AppStore (iOS, Android), чрез които можете да преглеждате изображения в реално време и да променяте настройките на камерата .
Сканирайте за безжични мрежи с телефона си и ще откриете, че мрежата работи без парола. След като се свържете с часовниковата мрежа, отворете гореспоменатото приложение и го добавете към устройствата чрез локално сканиране. След като добавите устройството, върнете се към добавяне на устройство, мрежови настройки, оставете зададената там мрежа за часовник, натиснете NEXT, след това изберете безжичната мрежа, към която е свързан часовникът, задайте паролата и запазете. Часовникът ще се рестартира и след това ще се свърже с безжичната мрежа по ваш избор и чрез гореспоменатото приложение можете да видите часовника навсякъде по света.

ceas-cu-camera-spion-iuni-ip45-wifi-full-hd-senzor-de-miscare_c.png

BLUETOOTH ВИСОКОГОВОРИТЕЛ

Има два слота за micro SD карти - единият служи за запис на видео, другият за възпроизвеждане на музика.

Освен това Bluetooth връзката прави будилника преносим високоговорител, просто сдвоете телефона си с часовника си и можете незабавно да пуснете любимата си музика.

Цифровият будилник включва и функция за откриване на движение, която се използва за започване на запис, когато човек или обект се движат в обхвата на обектива. Сензорът има обхват от 6 метра.

Записите се подлагат на H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на поддържана micro SD карта до 32 GB.

SPECIFICATII TEHNICE:

• P2P връзка, може да работи без мрежова връзка
• 5 MP, CMOS сензор
• Видео резолюция: 1920 x 1080/1280 x 720/640 x 480
• 25 кадъра в секунда
• Ъгъл на снимане: 72 градуса
• Обхват за откриване на движение: 6м
• Капацитет на батерията: 3000mAh
• Формат на компресия: H.264
• Обхват за аудио запис: 5м
• Време за записване: 4ч
• Bluetooth: да
• Нощно виждане: да
• Видео функцията може да се използва и по време на зареждане
• Аларма: Да
• Размери: 11,6 х 5,1 х 4,3 см
• Работна температура: -10 - 60 градуса по Целзий
• Максимален капацитет на картата с памет: 32 GB (не е включена)
• Софтуер за възпроизвеждане на видео съдържание: VLC Player / SM Player
• Операционна система за компютър: Windows / Mac OS X
• Операционна система на телефона: Android / iOS

ceas-cu-camera-spion-iuni-ip45-wifi-full-hd-senzor-de-miscare_d.png
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

• iUni IP45 часовник с шпионска камера

• USB кабел

• Ръководство за употреба

Споменавания:

• Моля, обърнете внимание: картата с памет не е включена в пакета.

• Тази wifi стая приема само 2.4G WIFI мрежа, НЕ приема 5G WIFI.

• Моля, дръжте камерата по-близо до рутера за настройка на Wi-Fi.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията "Шпионски" са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да е възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира различно на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото - друга.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да бъдат лесни за използване, след като потребителят познава и разбира функциите и характеристиките на продуктите.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба при първото използване на устройството, както и при възникване на трудности при използването му. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен в използването на устройства iUni, за да изясни неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери принадлежат към категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. При всяко пускане в действие на такава камера е необходимо да се информират съответните лица, че са под видео наблюдение.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на своите устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да бъде държана отговорна за неправилно или неправомерно използване на "шпионски" устройства.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
A
Anonim
23 авг 2022
Pentru supravegherea casei este excelent.

Детайли

SKU
515590
Бранд
Вид на продукта
Скрита камера, Часовник
Използвайте
Запис на видео
Операционна система
Android, Mac OS, Windows, iOS
Ъгъл
72 °
Автономия в режим на готовност
6 ч, Неограничен - Текущ източник
Резолюция на снимката
5 Mpx
Видео резолюция
1920 x 1080
Descriere scurta

Ceas cu Camera Spion, WiFi, Full HD este un fel de echipament integrat de securitate la domiciliu, dotat cu camera incorporata, care poate oferi in mod evident protectie intregii familii.

Препоръчани продукти