Слънчеви очила с шпионска камера iUni G2S, Full HD, 32GB, сензорно управление, дистанционно управление

RRP price: 363,11 лв.
330,07 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,11 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 537745
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_11.jpg

ДИСКРЕТНИ ЗАПИСИ ВЪВ ВСЯКА СИТУАЦИЯ

Слънчевите очила iUni G2S Full HD са идеалният избор за дискретно заснемане във всяка среда или ситуация.

Можете да уловите желаните моменти само с кратко докосване на дясната ръка или с дистанционно управление, а камерата ще заснема цветни изображения, докато батерията се изтощи или те бъдат изключени.

Очилата са оборудвани с акумулаторна батерия с капацитет 250 mAh, която е интегрирана в подвижното дясно рамо.

Всички запаметени кадри и снимки са маркирани с дата и час.

32 GB ВЪТРЕШНА ПАМЕТ

Записите се съхраняват във вътрешната памет с капацитет 32 GB, с възможност за циклично записване (ако паметта е пълна, най-старите записи се изтриват).

За да прегледате записите, трябва да свалите лявото рамо и да свържете Full HD очилата към компютъра чрез предоставения USB кабел. Те действат като четец на карти с памет и можете да изтегляте видеоклипове и снимки директно на компютъра или лаптопа си.

Забележка: За възпроизвеждане на видеоклипове използвайте плейър, който поддържа формат AVI, например VLC media player.

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_3.jpg

СКРИТА БАТЕРИЯ В СВАЛЯЩОТО СЕ ЛЯВО РАМО

Очилата разполагат с две сменяеми батерии, скрити в лявото рамо, което се сваля. Всяка батерия осигурява приблизително 60 минути живот на батерията/зареждане.

Ако трябва да презаредите батерията, отделете рамото, прикрепете го към поставката за зареждане и презаредете чрез microUSB кабела. Голямото предимство е, че в опаковката има резервно рамо за батерията, което прикрепяте към очилата, докато зареждате другата батерия. Това ви позволява да записвате видео непрекъснато.

Ще оцените и функцията за зареждане на батерията Powerbank, която ви гарантира, че винаги ще имате под ръка заредена батерия.

Съвет: Моля, зареждайте батерията преди всяка употреба. Времето за зареждане е приблизително 40 минути.

СЕНЗОРНО ИЛИ ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

Записът може да се задейства ръчно чрез докосване на дясната ви ръка или чрез дистанционно управление. Дистанционното управление приема максимално разстояние от 10 метра. Натиснете бутон A на дистанционното управление, за да включите устройството, бутон B, за да изключите устройството, бутон C, за да стартирате/прекратите видеозапис, или бутон D, за да направите снимка.

Записите се записват във формат AVI във вътрешната памет от 32 GB. Устройството разполага със светодиоден индикатор, вибриращ сигнал (изключване на захранването, слаба батерия, запис) и микро USB 2.0 порт за лесно свързване с компютър.

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_5.jpg

ОТЛИЧНА КОМБИНАЦИЯ ОТ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И ШПИОНСКА КАМЕРА

Шпионските слънчеви очила, подходящи както за мъже, така и за жени, са с тънък, модерен дизайн, който не дава на никого и най-малкия намек, че в тях има скрита Full HD видеокамера. С тегло от само 34 грама слънчевите очила iUni G2S са идеални за ежедневна употреба.

Най-голямото предимство на очилата е камуфлажът на лещата на шпионската камера, която е перфектно интегрирана в рамката, което я прави невъзможна за забелязване.

Тези очила се доставят с два вида подложки за нос, които можете лесно да смените в зависимост от формата на лицето си, осигурявайки перфектно усещане при носене.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Резолюция на видеото: Full HD 1920*1080 30 кадъра в секунда
- Формат на видеото: AVI
- Резолюция на снимките: 1920*1080
- Формат на снимката: JPG
- Захранване: Вградена батерия 3,7 V 250 mAh / за дръжка
- Живот на батерията: приблизително 60 минути / за всяка дръжка
- Вътрешна памет: 32GB
- Невидим обектив на камерата
- Изключително тънък и елегантен дизайн
- Сензорно или дистанционно управление
- Микрофон
- Записване в цикъл
- Отпечатък за дата и час върху записите и снимките
- Размери: 150 * 135 * 35,8 * 57 мм
- Тегло: 34 g

ochelari-de-soare-cu-camera-spion-iuni-g2s-full-hd-32gb-touch-control-telecomanda_77.jpg
ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x шпионски очила с камера iUni G2S

- 2 x ръце с вградена акумулаторна батерия (250 mAH всяка)

- 1 x USB кабел

- 1 x станция за зареждане

- 1 x кърпа за почистване

- 2 x държач за подложки за нос

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофоните са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане или заснемане на личния живот на лицата.

Корпорация iUni не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неправомерна употреба на "шпионски" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
537745
Бранд
Вид на продукта
Очила, Скрита камера
Използвайте
Запис на видео, Камера
Операционна система
Mac OS, Windows
Ъгъл
80 °
Автономия в режим на готовност
24 ч
Резолюция на снимката
1920 x 1080
Видео резолюция
1920 x 1080

Препоръчани продукти