презапечатани, Удължител iUni SpyMic PRL2+, GSM шпионски микрофон, Слушане в реално време, Вокална активация

RRP price: 282,18 лв. 574,00 RON
235,48 лв. 479,00 RON (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
Продуктов код - SKU RES-1007
Продуктът в момента не е наличен.
Как можем да помогнем?

Описание

microfon-spion-in-prelungitor-ascultare-in-timp-real-activare-vocala-iuni-spymic-prl2_1.png

ПЕРФЕКТНИЯТ КАМУФЛАЖ ЗА ШПИОНСКИ МИКРОФОН

Този удължител за GSM микрофон е една от най-добрите камуфлажни шпионски джаджи. Благодарение на редовното му разполагане на земята дискретността ви е повече от гарантирана.
Този шпионски удължител работи със SIM карта (Orange, Vodafone или Telekom), която е интегрирана в него по начин, който е абсолютно незабележим отвън.
При появата на шумове или разговори потребителят ще получи обаждане на мобилния си телефон и ще може да започне активно и винаги в реално време подслушване. Или, ако предпочитате, разширителят на GSM шпионски микрофон ви позволява да се обадите, когато пожелаете, и да започнете да подслушвате.
Перфектният избор за тези, които търсят устройство за подслушване и искат да забравят за зареждането на батерията. Тъй като е свързан към електрическата мрежа, подслушването е неограничено, а в случай на прекъсване на електрозахранването разполага с индивидуална батерия, която му осигурява живот от около 2 ч.

СЛУШАЙТЕ НЕОГРАНИЧЕНО РЕЧ ОКОЛО НАПЪЛНО ДИСКРЕТНОТО УСТРОЙСТВО

Това устройство за слушане изглежда и работи като всеки друг удължител. То може лесно да се използва за захранване на различни устройства, а когато се активира, се превръща в перфектното шпионско устройство. Принципът на работа е същият като при другите устройства за подслушване на GSM. Под капака на удължителя се намира микрофон със слот за SIM карта, чрез който се активира устройството.
Удължителят iUni PRL2+ е идеален за наблюдение на офис помещения, магазини, складове, работилници и др.
Чрез подслушване могат да се решат много неясни ситуации, както на работното място, така и у дома. Така че, ако не знаете какво правят децата ви, когато са сами, ето един чудесен начин да решите тази дилема.
Активирането е безшумно, без звукови или светлинни сигнали. Така че никой не може да забележи тази допълнителна функция. За да я активирате, трябва да изпратите SMS съобщение до номера на картата в устройството. След това можете да слушате всичко, което се случва в наблюдаваната зона.
ВНИМАНИЕ! За да може това устройство да се използва в оптимална правна рамка, е необходимо да информирате хората около устройството, че могат да бъдат подслушвани чрез този iUni PRL2+ Extender.

microfon-spion-in-prelungitor-ascultare-in-timp-real-activare-vocala-iuni-spymic-prl2_3.png
СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Слушайте в реално време всичко, което се обсъжда в близост до удължителя.

- Много лесно за използване: просто телефонно обаждане

- Работи като обикновен удължител

-Функция за гласово активиране

-Активиране на звука от 45 децибела

- Работи с всяка GSM карта от всяка мрежа (включително международна)

-GSMчестоти: 850/900/1800/1900 MHz

- Неограничен живот на батерията (при захранване) и 1-2 часа при изключено захранване

-Брой гнезда: 5

-Цвят: бял

-Размери: 33,5*5*4 см

-Дължина на кабела: 1,5 м


Начин на употреба:

- Поставете активна SIM карта без PIN код (Orange, Vodafone, Telekom) в шпионското устройство.

- Обадете се на номера в устройството и то ще отговори автоматично.

- За да активирате функцията за обратно повикване, трябва да изпратите SMS до устройството с текст 888.

- За да деактивирате функцията за обратно повикване, изпратете SMS с текст 444 до номера в устройството.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- iUni PRL2+ GSM шпионски удължител с микрофон

- Ръководство за потребителя

Лъжи:

- Предупреждение. Картата, поставена в устройството, НЕ трябва да има ПИН код или гласова поща.

- SIM картата не е включена в опаковката.

- Използвайте GSM карти в 2G мрежа (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz).

- Устройството не работи с DIGI карта.

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "засичане на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилна или неподходяща употреба на "шпионските" продукти.

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение

Детайли

SKU
RES-1007
Бранд
Вид на продукта
Микрофон GSM
Използвайте
Наблюдение на местоположението, Наблюдение на хора
Операционна система
Универсален
хранене
Към мрежата
СИМ-карта
да
Свързаност
GSM
Автономия в режим на готовност
Неограничен - Текущ източник
Descriere scurta

Produs absolut nou, ambalaj deschis, nu prezinta urme de folosinta, deschis pentru prezentare.

iUni este importator direct. Avem aproape tot timpul pe stoc produse intoarse de la colaboratori/distribuitori, produse noi, nefolosite a caror ambalaj a fost desfacut. Aceste produse sunt vandute ca produse resigilate.

1 Produs pe stoc.

Препоръчани продукти