Мини Шпионски микрофон, iUni SpyMic M3, диктофон, 8 GB вътрешна памет

[1]
ПЦД: 88,23 лв.
72,48 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
15,36 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 5014
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

microfon-spion-reportofon-mini-pandant-iuni-m3-memorie-8gb_1.png

ШПИОНСКИ РЕКОРДЕР В ДИСКРЕТНА ФОРМА НА
MINI PANDANT

С този шпионски диктофон записването на глас никога не е било толкова дискретно и лесно! Той работи перфектно и е достатъчно малък, за да го вземете навсякъде. Аксесоарът може да бъде прикрепен към ключовете ви или към ремък. Този мини диктофон е специално разработен за наблюдение на дейността в дома, офиса, на срещи или други социални събития, без да предизвиква подозрения.

Можете да го използвате редовно като мини висулка или ключодържател и да записвате звук, когато имате нужда, само като плъзнете бутона за включване. Този бутон се използва както за започване на запис, така и за спиране/записване на записа. Можете също така да прослушвате файловете, които сте записали на това устройство. Отстрани на шпионския микрофон има гнездо за поставяне на слушалките, включени в комплекта. Силата на звука се контролира от бутоните + и - в предната част на устройството.

Идеален за водене на записки, лекции, срещи, интервюта и др. Също така е чудесен подарък за приятели.

Без сложни стъпки, лесен за използване, записвайте важно съдържание по всяко време и навсякъде!

ЗАПИСВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО Е ВАЖНА ЗА ВАС, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

Запис с гласова активация - автоматично записва, когато наоколо има звук, и автоматично се изключва, когато няма звук, като пести памет и енергия; без да свързвате слушалки, плъзнете превключвателя към ON (Вкл.); след като червената светлина светне, задръжте натиснат клавиша "-"; след като синята светлина мигне бързо няколко пъти, освободете ръката си, за да започнете запис с гласова активация; плъзнете превключвателя към OFF (Изкл.), за да запазите файла със записа и да го изключите.

Записване по време на зареждане - диктофонът ви позволява да продължите да записвате, когато зареждате устройството; свържете диктофона към компютъра си или към електрически контакт; когато червената светлина мига или синята светлина свети, плъзнете превключвателя в положение ON, натиснете и задръжте клавиша "+" или клавиша "-" (като освободите ръката след 5 секунди), червената светлина ще мига, след което ще влезете в състояние на зареждане по време на запис; натиснете положението OFF, за да запишете файла със записа и да изключите диктофона.

Функция "Слушане по време на запис/слухови апарати" - без да свързвате слушалки, плъзнете превключвателя в положение ON (Вкл.); след като светне червената лампичка, натиснете и задръжте едновременно клавишите "+" и "-"; след като лампичката изгасне, освободете ръката си, свържете слушалките и можете да слушате по време на запис; плъзнете превключвателя в положение OFF (Изкл.), за да запазите файла със записа.

microfon-spion-reportofon-mini-pandant-iuni-m3-memorie-8gb_3.png
ФУНКЦИИ:

8 GB вътрешна памет - диктофонът с 8 GB вътрешна памет може да съхранява до 96 часа файлове със запис при 192 Kbps; вградената флаш памет е сигурна и по-малко склонна към повреждане на файловете.

Отлично качество на записа - диктофонът използва интелигентна десетядрена PCM технология за цифрово намаляване на шума, която може да постигне високо качество на звука до 192 kbps чрез автоматично намаляване на околния шум.

Запис на звук във формат WAV - заснемайте записи във формат WAV; популярният файлов формат ви позволява да възпроизвеждате виртуални файлове навсякъде и просто да ги споделяте с други хора.

Лесна работа - просто плъзнете бутона за включване/изключване, за да стартирате/запишете лесно записа.

Отпечатък за дата и час - свържете диктофона към компютъра си, за да синхронизирате датата и часа преди запис; предварителното задаване на часа и датата улеснява управлението на файловете ви.

MP3 плейър - можете да използвате устройството като MP3 плейър, така че да слушате любимата си музика на слушалките, които се доставят с устройството; поддържа различни формати за възпроизвеждане на музика, като MP3, WMA, WAV и др.

USB флаш устройство - в допълнение към функциите за запис на глас, то може да се използва и като USB флаш устройство; можете да вземете любимите си снимки и документи със себе си, където и да отидете; просто изрежете и поставете или плъзнете и пуснете файлове към или от него чрез USB връзка; диктофонът ще се появи като сменяемо устройство в Windows.

Акумулаторна батерия - цифровият диктофон се доставя с акумулаторна литиево-полимерна батерия; с едно пълно зареждане батерията издържа приблизително 16 часа запис със скорост 192 kbps.

Забележка: нашата препоръка е да зареждате устройството преди всяка употреба.

Слушалки (включени в комплекта ) - можете да слушате своите записи или музика, когато сте на обществено място, без да пречите на никого.

Компактен и дискретен дизайн - с размери 48*28*7 мм и тегло само 8 грама, мини диктофонът с висулка iUni M3 е достатъчно тънък и лек, за да го вземете със себе си практически навсякъде.

Лесно прехвърляне на файлове - свържете се към всеки компютър/Mac с помощта на късия USB кабел и можете да качвате и сваляте от същия кабел; можете също така да го свържете към мобилния си телефон с помощта на технологията OTG; OTG връзката е налична само за телефони, използващи системата Android.

Забележка: Потребителите на Mac се нуждаят от VLC Media Player, който е безплатно приложение; моля, използвайте плейър, който приема WAV файлове със запис, когато възпроизвеждате на компютър.

Перфектният подарък - семпъл, стилен и преносим, той може да бъде чудесен подарък за семейството, приятелите и колегите.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Цвят: сив

- Материал: пластмаса

- Отвор за каишка

- Скорост на запис: по подразбиране 192 kbps

- Формат на запис: WAV

- Разстояние на запис: 6-10 метра

- Формат за възпроизвеждане: MP3/WMA/WAV

- Вътрешна памет: 8 GB

- Източник на захранване: вградена литиева батерия 3,7 V / 400 mAh

- Време за зареждане: 1,50 - 2 часа

- Живот на батерията в режим на запис: приблизително 16 часа

- Живот на батерията в режим на готовност: приблизително 68 часа

- Капацитет за съхранение 8GB: приблизително 96 часа

- Гласово активиране: Да:

- Печат за дата и час

- Може да се използва като памет

- Мигащ червен светлинен индикатор - показва състоянието на зареждане

- Син светлинен индикатор - показва пълно зареждане

- Размер: 48x28x7 мм

- Тегло: 8 g

microfon-spion-reportofon-mini-pandant-iuni-m3-memorie-8gb_5.png
ОПАКОВКАТА ВКЛЮЧВА:

- 1 x Шпионски микрофон Mini Pandant M3 записващо устройство

- 1 x USB кабел

- 1 x слушалки

- 1 x Ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се пуска в действие такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или неподходящо използване на "шпионските" продукти.

Отзиви

4 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
0%
4 звезди
100%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
V
Vasi V
09 май 2022
Produs bun, isi face treaba. Livrarea s-a efectuat mai greu, din cauza perioadei Sarbatorilor, dar produsul functioneaza conform descrierii.

Детайли

SKU
5014
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
68 ч
Descriere scurta

Inregistrarea vocii o poti realiza intr-un mod inteligent cu noul Pandant recorder iUni M3. Inregistrarea vocii clare se realizeaza si la distanta si se salveaza automat. Se poate purta ca un pandantiv.

Препоръчани продукти