Мини професионален диктофон iUni SpyMic REP04, 8 GB вътрешна памет, MP3 Player

[1]
RRP price: 97,83 лв. 199,00 RON
73,25 лв. 149,00 RON (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
19,17 лв. 39,00 RON (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 506789
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание


mini-reportofon-profesional-iuni-rep04-memorie-8gb-mp3-player_1.png

ЦИФРОВ ДИКТОФОН / MP3 ПЛЕЙЪР / USB ФЛАШ УСТРОЙСТВО

Висококачественият звукозапис, независимо дали за лична или професионална употреба, е необходимост в съвременния свят.

iUni REP04 е проектиран за лесна употреба и бърза функционалност. Използвайте този диктофон, за да записвате всички видове разговори - от интервюта до университетски лекции и музика.

Диктофонът е напълно преносим и може да бъде взет навсякъде с вас. Неговият елегантен дизайн го прави да изглежда много професионален и стилен. Той е със супер ниско тегло и може да се побере дори в джоба ви.

Диктофонът има функции за контрол на звука и е съвместим с музикален формат MP3. В опаковката са включени и слушалки, за да можете да слушате инкогнито записи или телефонни разговори, без никой да ви подслушва.

Заснемайте и съхранявайте до 140 часа непрекъснат запис с качество 128 Kbps благодарение на 8 GB вградена памет.

Благодарение на функцията Plug and Play в Windows, Mac OS и Linux можете бързо да получите достъп до записите, без да инсталирате допълнителен софтуер. ВключениятUSB кабел ви позволява удобно да прехвърляте записаните файлове към телефона или компютъра си или да поставяте любимите си песни в диктофона и след това да ги възпроизвеждате като MP3 плейър.

Идеален за ученици, учители, писатели, блогъри и др.

ЗАПИСВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ВИ ИНТЕРЕСУВА, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

Всички необходими бутони са разположени директно върху диктофона, така че работата с това устройство е наистина лесна и логична. На LCD екрана се показват функциите и командите, които използвате.
Диктофонът е оборудван с два микрофона - за стереозапис и външен лаважен микрофон, който осигурява добро качество на записа, в случай че искате да го монтирате под дрехите си или на различни места.
Той има и функция за гласово активиране, която, след като бъде активирана, автоматично ще започне да записва, когато бъдат открити звуци.
Диктофонът има 4 степени на качество на звука HP, SP, LP, L1:
HP - записи в MP3 със скорост 128 Kbps
SP - MP3 записи със скорост 64Kbps
LP - MP3 записи със скорост 32 Kbps
L1 - Линеен вход

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Функцията за гласово активиране се задейства при минимална сила на звука от 60DB.

mini-reportofon-profesional-iuni-rep04-memorie-8gb-mp3-player_3.png
ФУНКЦИИ:

MP3 запис - заснемане на записи в MP3 формат; популярният файлов формат ви позволява да възпроизвеждате виртуални файлове навсякъде и просто да ги споделяте с други хора.

Цифров LCD екран - диктофонът е оборудван и с LCD екран, който улеснява прегледа на текущите настройки и извършването на промени при необходимост.

Вграден стереомикрофон - проектиран е за заснемане на ясни гласови записи и намаляване на фоновия шум, дори в шумна среда.

Външен микрофон - в зависимостот необходимото качество и точност на звука, този диктофон има и вход за жак за външен лаважен микрофон.

8 GB вътрешна памет - вградената флаш памет е сигурна и по-малко склонна към повреждане на файлове.

Захранване с 2 батерии ААА (не са включени в комплекта ) - поставете две алкални батерии ААА 1,5 V, като спазвате посочения поляритет; ако батериите са изтощени, на дисплея ще се покаже "Lo" за 2 секунди и диктофонът ще се изключи.

MP3 плейър - можете да използвате устройството като MP3 плейър, така че да слушате любимата си музика на слушалките, които се доставят с устройството, или на вградения високоговорител.

USB флаш устройство - в допълнение към функциите си за запис на глас и висококачествен плейър за високоговорител, устройството може да се използва и като USB флаш устройство; можете да вземете любимите си снимки и документи със себе си, където и да отидете; просто изрежете и поставете или плъзнете и пуснете файлове към или от него чрез USB връзката; диктофонът ще се появи като сменяемо устройство в Windows.

Професионално изглеждащ, лесен за пренасяне дизайн - за да ви осигури по-голямо удобство при използване, този миниатюрен диктофон е дълъг само 107 мм, широк 23 мм и дебел само 14 мм.

Задаване на час и дата - ако са зададени час и дата, тази информация се съхранява с всеки записан файл; предварителното задаване на час и дата улеснява управлението на файловете.

Функция за повторно възпроизвеждане A-B (възпроизвеждане на част от записа ) - можете да зададете начална точка A и крайна точка B във файла, за да възпроизведете многократно сегмента между посочените точки.

Функция за блокиране на клавишите - използвайте превключвателя HOLD, за да блокирате бутоните; нито един клавиш или бутон няма да реагира на задействане.

Поддържа запис на телефон - диктофонът има адаптер и кабел RJ11, които ви позволяват да монтирате и записвате разговори на стационарен телефон.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Материал: ABS

- Цвят: черен

- Вътрешна памет: 8 GB

- Формат за възпроизвеждане: MP3, WAV, WMA

- Честота: 20Hz

- Формат на запис: HP - 128Kbps; SP - 64Kbps; LP - 32Kbps; L1 - Line in

- Вграден микрофон

- Външен микрофон

- Вграден високоговорител

- Индикатор за запис

- Индикатор за изтощена батерия

- USB 2.0 порт

- Директен запис на стационарен телефон

- Захранване: 2 x AAA батерии (не са включени)

- Разстояние на запис: 6-12 метра

- Капацитет за запис 8 GB: приблизително 140 часа (качество HP - 128 Kbps)

- Работна температура: -40 - 60 градуса С

- Размери: 107*23*14 мм

- Тегло: 27,5 г (без батерии)

mini-reportofon-profesional-iuni-rep04-memorie-8gb-mp3-player_5.png
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА: - 1 БР:

- 1 x професионален мини диктофон iUni REP04
- 1 x USB захранващ кабел
- 1 x слушалки
- 1 x външен микрофон
- 1 x аудиокабел
- 1 x кабел RJ11
- 1 x адаптер за връзка за запис на телефон
- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или неподходящо използване на "шпионските" продукти.

Отзиви

4 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
0%
4 звезди
100%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
A
Alex Samoila
09 май 2022
Se aude foarte bine numai la conversatii "de aproape" - daca doresti sa memorezi cateva idei si vorbesti cu dispozitivul pe masa. In schimb, daca il tii in mana se aude un fasait care atenueaza sunetul. Nu se aude bine la o distanta mai mare de 4-5 metri. Per total, un produs bun.

Детайли

SKU
506789
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Descriere scurta

Reportofon Profesional iUni REP04 cu memorie interna de 8 GB si functie de redare a inregistrarilor.

Препоръчани продукти