Мини професионален диктофон iUni SpyMic REP03, 8 GB вътрешна памет, MP3 Player

[1]
RRP price: 107,07 лв.
82,27 лв. (с включен ДДС)
цената за доставка не е включена
16,12 лв. (с включен ДДС)
Продуктов код - SKU 514647
В наличност
Как можем да помогнем?

Описание

mini-reportofon-profesional-iuni-rep06-memorie-8gb-mp3-player_1.png

ЦИФРОВ ДИКТОФОН / MP3 ПЛЕЙЪР / USB ФЛАШ УСТРОЙСТВО

Висококачественият звукозапис, независимо дали за лична или професионална употреба, е необходимост в съвременния свят. Диктофонът iUni REP06 е проектиран за лесна употреба и бърза функционалност.

Този диктофон може да записва ясен звук дори през препятствия като плат, дрехи или други леки материали. Просто поставете цифровия диктофон в зоната, която искате да наблюдавате, и натиснете бутона за запис.

Диктофонът е напълно преносим и може да бъде взет навсякъде с вас. Елегантният му дизайн го прави да изглежда много професионално и стилно. Той е със супер ниско тегло и може да се побере дори в джоба ви. Използвайте този диктофон, за да записвате всякакви разговори - от интервюта до университетски лекции и музика.

Диктофонът има функции за контрол на звука и е съвместим с музикалния формат MP3. Друго предимство е изходът за слушалки, който ви позволява да слушате записите в книжарница или кафене, без да пречите на хората около вас.

За лесно прехвърляне на файловете към компютъра ви този диктофон е оборудван и с входно/изходен порт за USB кабел.

Идеален за студенти, учители, писатели, блогъри и др.

ЗАПИС НА ЗВУК С ЕДИН БУТОН

Мини диктофонът е лесен за работа благодарение на бутона за запис REC.

Диктофонът е оборудван с два микрофона за стереозапис и външен лаважен микрофон, за да гарантира добро качество на записа, ако искате да го монтирате под дрехите или на различни места. Записвайки със скорост 1536 Kbps, това устройство ще ви осигури много по-високо качество на записите в сравнение със стандартните диктофони.

То разполага и с функция за гласово активиране -система VOR - автоматично започва запис, когато има звук, и спира, когато няма звук.

Диктофонът има две настройки за качество на звука - HQ и SP:
SP - настройка, използвана за записи със средно качество във формат WAV със скорост 192 Kbps.
HQ - настройка, използвана за записи с по-високо качество във формат WAV със скорост 1536 Kbps.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Функцията за активиране на гласа се задейства при минимална сила на звука от 60DB.

mini-reportofon-profesional-iuni-rep06-memorie-8gb-mp3-player_3.png
ФУНКЦИИ:

Вграден 360-градусов многопосочен микрофон - за да се гарантира качеството на записания звук, този диктофон има вграден 360-градусов многопосочен микрофон.

Външен микрофон - в зависимостот необходимото качество и точност на звука, този диктофон разполага и с вход за жак за външен лаважен микрофон.

Цифров LCD екран - диктофонът е оборудван и с LCD екран, който улеснява прегледа на текущите настройки и извършването на промени, когато е необходимо.

8 GB вътрешна памет - вградената флаш памет е сигурна и по-малко склонна към повреждане на файлове.

Вградена литиева батерия - не са необходими батерии, намерете оборудван с литиево-полимерна батерия, батерия, която ви осигурява най-дългия живот на батерията, наличен в мини диктофоните на пазара, до 30 часа непрекъснат запис/зареждане; за по-дълъг живот на батерията, моля, зареждайте, когато има само един ред батерия.

Формат за запис WAW - записвайте във формат WAV и възпроизвеждайте във формати WMA, MP3, WAV без загуба на данни.

MP3 плейър - можете да използвате устройството като MP3 плейър, така че да слушате любимата си музика на слушалките, които се доставят с устройството, или на вградения високоговорител.

USB флаш устройство - в допълнение към функциите за запис на глас и плейър чрез висококачествения си високоговорител, устройството може да се използва и като USB флаш устройство; можете да вземете любимите си снимки и документи със себе си, където и да отидете; просто изрежете и поставете или плъзнете и пуснете файлове към или от него чрез USB връзката; диктофонът ще се появи като сменяемо устройство в Windows.

Професионално изглеждащ, лесен за пренасяне дизайн - за да ви осигури по-голямо удобство при използване, този миниатюрен диктофон е дълъг само 97 мм, широк 33 мм и дебел само 11 мм.

Задаване на час и дата - ако са зададени час и дата, тази информация се съхранява с всеки записан файл; предварителното задаване на час и дата улеснява управлението на файловете.

Функция за повторно възпроизвеждане A-B (възпроизвеждане на част от записа ) - можете да зададете начална точка A и крайна точка B във файла, за да възпроизведете многократно сегмента между посочените точки.

Функция за блокиране на клавишите - използвайте превключвателя HOLD, за да блокирате бутоните; нито един клавиш или бутон няма да реагира на задействане.

Поддържа запис на телефон - диктофонът има адаптер и кабел RJ11, които ви позволяват да монтирате и записвате разговори на стационарен телефон.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

- Материал: ABS

- Цвят: черен

- Вътрешна памет: 8 GB

- LCD екран

- USB 2.0 порт

- Батерия: 3,7 V приблизително 230 mAh

- Аудио формат: MP3, WAV

- Формат на запис: висококачествен запис (HQ) WAV 1536KBPS; стандартен запис (SP) WAV 192KBPS

- Разстояние на запис: 6-12 метра

- Вграден микрофон

- Високоговорител: да

- Честота: 20Hz до 20KHz

- Работна температура: -5 - 40 градуса С

- Поддържани системи: Windows7/8/10

- Размери: 98*33*12 мм

- Тегло: 36 g

mini-reportofon-profesional-iuni-rep06-memorie-8gb-mp3-player_5.png
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

- 1 x професионален касетофон iUni REP06

- 1 x USB захранващ кабел

- 1 x слушалки

- 1 x външен микрофон

- 1 x аудиокабел

- 1 x кабел RJ11

- 1 x адаптер за връзка за запис на телефон

- 1 x ръководство за потребителя

ОБЯСНИТЕЛНА БЕЛЕЖКА:

Всички продукти от категорията Spion са устройства, които по своята същност имат скрити функции и бутони, така че използването им да бъде възможно най-дискретно. Някои устройства се активират сами благодарение на функции като "откриване на движение", докато други активират функциите си чрез натискане на специални бутони/бутони. В някои случаи продуктите имат само един бутон, който реагира по различен начин на начина, по който е натиснат. Например краткото натискане задейства определена функция на продукта, а по-дългото натискане задейства друга функция.

Нашите инженери, заедно с външни специалисти, са проектирали продуктите ни така, че да са лесни за използване, след като функциите и характеристиките на продуктите са известни и разбрани от потребителя.

Препоръчваме да се направи справка с ръководството за употреба, когато се използва устройството за първи път, както и винаги, когато се срещнат трудности. Можете също така да се свържете с нашия отдел за поддръжка/център за обаждания, който е обучен да използва устройствата iUni, за да изясни всички неизвестни проблеми.

ВНИМАНИЕ!

Шпионските камери и микрофони са част от категорията продукти за наблюдение, които обикновено се инсталират в магазини и/или изложбени зали, за да се гарантира целостта на изложените стоки. Винаги, когато се използва такова устройство, е необходимо да се информират съответните лица, че са под наблюдение.

Съгласно действащото законодателство в Румъния използването на тези устройства не е разрешено без изричното съгласие на лицето/лицата, които са наблюдавани от тези устройства. При никакви обстоятелства нашите продукти не трябва да се използват за заснемане, наблюдение или заснемане на личния живот на лицата.

iUni Corporation не поема отговорност за използването на нейните устройства в нарушение на приложимото законодателство и няма да носи отговорност за неправилно или неподходящо използване на "шпионските" продукти.

Отзиви

5 звезди от 5
Based on 1 votes
5 звезди
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение
D
Darius
09 май 2022
Bine lucrat si aspectuos, cu imagine buna si sunet de calitate.Bateria tine exact cat scrie si in manual.Recomand acest produs!

Детайли

SKU
514647
Бранд
Вид на продукта
Записващо устройство
Използвайте
Запис на глас
Операционна система
Mac OS, Windows
хранене
Батерия
СИМ-карта
Не
Свързаност
USB кабел
Автономия в режим на готовност
72 ч
Descriere scurta

Reportofon Profesional iUni REP06 cu memorie interna de 8 GB si functie de redare a inregistrarilor.

Препоръчани продукти