Камера за автомобил DOD

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Автомобилните камери на DOD са качествено оборудване за видео и аудио запис. Те са в състояние да правят HD и Full HD записи в трафик и се предлагат в голямо разнообразие от модели. Някои модели DOD видеокамери съдържат и GPS модул, което означава, че те могат да записват маршрута, изминат от определен автомобил в трафик (идеален за наблюдение на автопаркове). В същото време, iUni е ОФИЦИАЛЕН вносител на марката DOD в Румъния, оборудването, ползващо се от гаранцията. iUni е официален вносител на DOD в Румъния. Вижте списъка с вносители от цял ​​свят тук.

МНОГО ДОБРА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА АВТОКАМЕРИ ДОД

Автомобилните камери, принадлежащи към тази категория, се радват на най-голяма аудитория, а що се отнася до качеството, те имат най-доброто място. Създадени за любителите на изключително умните джаджи и за да издържат на най-екстремни условия, моделите от тази категория са разнообразни и добре оборудвани, с все по-интересни функции. На първо място, изображенията са с абсолютна яснота: пълна HD резолюция от 1920x1080 пиксела и 30 кадъра в секунда, камерата може да прави снимки с качество до 12 MP, триизмерният сензор за гравитация и сензорът за движение също допринасят за изображението повече стабилен и ясен.

Моделите с вграден GPS режим ще ви бъдат полезни, ако искате много знаещ пътен асистент, бърз и с най-професионален начин на работа. С помощта на интелигентни функции за автоматично запазване на файлове при наличие на външен шок и хубавия дизайн, лесно боравене и използване, автомобилните камери на DoD намират своето място сред новите маниаци на джаджи.

Ако искате най-добрите автомобилни камери на пазара да се възползват от дълго, взискателно пътуване, в което искате да се ориентирате възможно най-бързо и да снимате възможно най-добре, изберете тази автомобилна камера с увереност, резултатите, които ще постигнете да имате, определено надминавайки старите ви очаквания! Отделете време да вземете всеки модел на свой ред и изберете този, който най-добре отговаря на вашите изисквания - качеството ще говори само за себе си!

САМОИЗПОЛЗВАЩА АВТОМАТИЧНА КАМЕРА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ DOD

Важното е, че тези камери за автомобили DOD, за разлика от много други модели, са много лесни за използване, което означава, че никой не се нуждае от специален опит, за да може да ги използва. Всички функции са лесно достъпни, достъпни са само на няколко щраквания и тъй като устройствата са интуитивни, те могат да се използват от всеки. Страхотна идея е да изберете модел, оборудван със сензор за движение, тъй като той се оказва полезен в много контексти.

По този начин той носи по-голяма защита в случай на инциденти, защото ще стартира автоматичното записване в случай на движение, а видеофайлът ще бъде запазен в маркирана папка, която ще бъде представена на потребителите и те веднага ще открият проблема. По отношение на автономността, тези DoD автомобилни камери са много добри, защото имат батерии с висока мощност, които предлагат възможност за много и добре използване на устройствата. В допълнение, те могат да бъдат свързани към акумулатора на автомобила, при което потребителите ще се възползват от неограничена автономия. Тъй като iUni има толкова широка гама, ще бъде невъзможно да не намерите камери за автомобили на DoD, които отговарят на нуждите на всеки.

Освен това те са оборудвани с най-важните функции, които днес не липсват в подобно устройство, предназначено да улесни живота много на всеки шофьор, който шофира по обществени пътища и извън него. В iUni вероятно вече сте свикнали с най-добрите цени, които можете да намерите за всички устройства, а ситуацията е подобна дори и при бордовите камери на DOD. Открийте точно сега най-добрите оферти, които карат цените да падат още повече и така в крайна сметка плащате по-малко от всякога за устройства, които ви защитават в трафика всеки път, когато шофирате.

Освен това можете да намерите тези DOD автомобилни камери само на няколко щраквания, а iUni ви гарантира идеалните условия в това отношение, поради което си струва да се възползвате. Като цяло в крайна сметка спестявате много време и дори не е нужно да се притеснявате за задръстванията в магазините, където нямате гаранция, че така или иначе ще получите това, от което се нуждаете. < /p>

КУПЕТЕ АВТОКАМЕРИ DOD В НАЙ-ДОБРИТЕ УСЛОВИЯ

Със сигурност вече сте свикнали с всички предимства на iUni, така че когато поръчате продукти на стойност 399 леи, се възползвате от безплатна доставка с куриер навсякъде в страната. Вече не се интересувате от разходите за доставка и освен това можете да намерите всички продукти, които виждате на сайта, на склад, така че не се притеснявайте за поръчки, които не могат да бъдат изпълнени.

Ако обаче вече нямате търпение, винаги можете да отидете в шоурума, за да вземете камерата на DOD за кола, която плащате, както предпочитате. В iUni винаги ви очакват качествени продукти, ниски цени и идеални условия, за да нямате и най-малка загриженост от финансова гледна точка. Само на няколко щраквания разстояние съм от продуктите, които харесвате, така че имате всички основания да се обадите тук и да се възползвате от всички предимства едновременно.

IUni.ro гаранция
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ние използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване.