S.C. iUni Corporation S.R.L. произвежда, внася и разпространява най-съвременни технологии за всички видове потребители под собствената си марка iUni.

В момента нашите продукти се предлагат на пазара под собствената ни марка iUni®, регистрирана през 2013 г. в Държавното ведомство за изобретения и търговски марки в Букурещ, но имаме и продукти (камери за автомобили ) смарка DOD, марка, за която сме единствените вносители в Румъния.

Под марката iUni можете да намерите на пазара продукти на потребителската електроника: умни часовници и гривни, таблети и смартфони, дронове и автомобили с дистанционно управление, GPS тракери за наблюдение на автомобили, велосипеди и хора, спортни камери, камери за автомобили, камери за наблюдение, скрити камери за наблюдение.

SEAP предлага

Всички продукти на iUni се предлагат и чрез офертата SEAP и са на склад в нашия склад в Букурещ, готови за доставка или вземане.

За поръчки с плащане в срок цените могат да се различават в зависимост от продължителността на срока на плащане.

Управлението на каталога на офертите в платформата SEAP е трудоемко и изисква ежедневен ръчен преглед на всички цени и налични складови наличности.

За актуализирани оферти с актуални цени трябва да се свържете с нас по телефона или по електронна поща, за да се свържете със служителите, отговарящи за офертите в SEAP.

След като подробностите са налице, можете лесно да идентифицирате офертите в платформата http://e-licitatie.ro/.Дистрибуция - платформа B2B

За фирмите, които се интересуват от това да станат наши партньори и искат да предлагат нашите продукти, помага регистрацията в портала iUni B2B.

След като станете B2B партньор, можете да получите достъп в реално време до наличните количества на склад, както и до ценови отстъпки (-10% до -25%). Отстъпките се договарят само след обсъждане с някой от нашите корпоративни търговски агенти, който ще приложи отстъпката в зависимост от поръчаното количество, начина на плащане и продължителността на сътрудничеството.

Регистрацията в портала B2B ще бъде извършена автоматично след валидиране на профила ви от нашия агент.
За да създадете акаунт с достъп до намалени цени, моля, изпратете имейл с профила на вашата компания на адрес vanzari@iuni.ro.

Фирменият профил ще съдържа:

1. Пълни данни за фирмата.

2. връзка към уебсайта, на който възнамерявате да добавите нашите продукти, и адрес на магазина за продажба на дребно, ако има такъв.

3. Други подходящи подробности (напр. опит в областта на маркетинга или монтажа).