Гаранцията за качество
Купете оригинала, проверете iUni холограмата!

Всички продукти от предложението на iuni.bg се продават под собствената марка iUni®, защитена на местно ниво с регистрираната марка през 2013 г. в Столичния патентен и марков офис в Букурещ и марката DOD, която е бранд, за който S.C. iUni Corporation S.R.L. е единственият вносител в Румъния.

От 2017 г. марката iUni® е защитена на ниво на Европейския съюз от Европейската агенция по интелектуална собственост (EUIPO) и в Съединените щати от Патентното и търговското бюро (USPTO), агенция в рамките на Министерството на търговията на САЩ.

За да се насладите на всички функции на продуктите от ново поколение, трябва да сте сигурни, че купувате оригинален продукт.

Абсолютно всички оригинални продукти на iUni трябва да имат холограма с надпис "iUni", което е гаранция за качеството, предлагано от S.C. iUni Corporation S.R.L.

Някои от характеристиките на оригиналните джаджи iUni са дълъг живот, все по-сложни функции, софтуер, който работи безупречно плюс по-голяма лекота на използване.

Купувайки оригиналните продукти с iUni холограма, вие гарантирате, че купувате качествен продукт, с 24-месечна гаранция, която е в съответствие с правилата и разпоредбите на законите на ЕС, които са в сила към момента на покупката.