Двойни автоматични камери

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Двойните автомобилни камери са много ефективен начин за наблюдение и запис на всичко, което се случва в трафика, както правят другите участници, така и как протича сесията ви за шофиране. Тези двойни автомобилни камери записват с по-висока разделителна способност, лесни са за използване и инсталиране. Много от моделите, които се предлагат на сайта, имат сензорен екран, gps режим и други функции, които правят тези двойни автомобилни камери високопроизводителни продукти в областта на автомобилното наблюдение. iUni предлага качествени продукти за всяка ситуация, която се нуждае от наблюдение.

Основната роля на тези камери е да покриват възможно най-голяма част от зрителното поле, като първата е поставена отпред, а втората има свобода на позициониране навсякъде в колата, като двете камери са свързани с доста дълъг кабел.

ДВОЙНИ АВТОМАТИЧНИ КАМЕРИ С МНОГОФУНКЦИИ

В зависимост от това как го разглеждате, в моделите са вградени различни функции: G сензор, сензор за движение, GPS, възпроизвеждане (което ви позволява да преглеждате записи, направени директно от камерата), уеб камера, извършен запис на маршрут (да можете да го видите по-късно на компютъра, чрез Google Maps), камерата и няколко други относно информацията, свързана с изминатия път и скоростта по това време. Разбира се, те не спират дотук и много други са налични.

МНОГО ДОБРА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ВЪТРЕШНО ОГЛЕДАЛО С АВТОМОБИЛНА КАМЕРА

Качеството на изображението ще бъде явно по-добро от настоящите модели на пазара: много щедър ъгъл от 148 градуса, WDR технология (за отлично снимане както през деня, така и през нощта), пълна HD резолюция от 1920x1080 пиксела и 30 кадъра в секунда - са само част от характеристиките, които поставят този тип камери в категорията на най-ефективните и професионални двойни автомобилни камери, които заедно придават ясно определяща нотка на оборудването. Дизайнът е иновативен, а за модели с LCD дисплей или тъчскрийн е истинско удоволствие да бъдат използвани с пълния им капацитет! Ако искате най-пълното и точно наблюдение, този тип камери ви подхождат като ръкавица - съотношението цена-качество е най-доброто на пазара, а резултатите ще надминат далеч вашите очаквания! За щастие не се изисква специален опит, за да използвате тези устройства, а всички двойни камери за кола, които можете да закупите от iUni, са интуитивни.

Вградените функции са лесни за откриване и ако има някакви проблеми в това отношение, ръководството за потребителя може да бъде прегледано незабавно. Разбира се, една от най-важните функции е сензорът за движение, който е вграден в няколко модела. Оказва се, че е полезен, защото помага да се използват максимално възможностите на устройството. По този начин няма проблем батерията на джаджата да се изтощи, така или иначе автономността е достатъчна за редовна употреба, но защо да не се насладите повече? Много е лесно това устройство да бъде свързано към акумулатора на автомобила и по този начин ще имате достъп до неограничена автономия. Също така е добре да знаете, че в iUni ще намерите много модели и всеки от тях идва с най-важните функции, които не могат да бъдат пропуснати от драйвер, разбира се, че са много полезни за тях.

С други думи, невъзможно е да не попаднете на най-добрите възможности в iUni, така че знаете, че сте в добри ръце тук. дори е невъзможно iUni да не се задоволява с наличните опции в контекста, в който те са толкова разнообразни. Дори и да не сте добри в автомобилните камери, не е нужно да се притеснявате, защото в iUni имате възможност да тествате продуктите, така че в шоурума в столицата ще ви помогнат съветниците да стигнете директно до продуктите, които подходящи за вас и които ще ви помогнат с трафика всеки път.

Открийте всички важни функции и изберете двойни камери за кола, които правят живота ви много по-лесен всеки път, когато сте зад волана. Освен това дори не е нужно да плащате цяло състояние за тези устройства, стига цените да са достъпни за всеки джоб. Открийте офертите, които карат цените да падат още повече и с малък бюджет имате шанса да закупите най-добрите двойни камери за кола. Можете да намерите любимите си продукти само с няколко щраквания в iUni, така че можете да забравите за времето, изгубено във физическите магазини, когато всичко е много по-лесно тук и можете да намерите само на няколко щраквания, лесно и бързо.

От първия ден сте свикнали с iUni с няколко важни предимства, включително факта, че всеки път, когато поръчате продукти на стойност най-малко 399 леи, се възползвате от безплатна доставка с куриер навсякъде в страната и вече не е нужно да се притеснявате за разходите за транспорт. Също така, независимо от продуктите, които виждате в сайта, имате гаранция, че ще ги намерите на склад, а те се доставят веднага директно от склада. Разбира се, има случаи, когато сте нетърпеливи и искате веднага да се насладите на продукта и в такива ситуации можете да отидете директно в шоурума, за да вземете лично продукта. Също така изберете опцията за плащане, която предпочитате, включително картата, за да не се притеснявате за финанси.

IUni.ro гаранция
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ние използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване.