S.C. iUni Corporation S.R.L. произвежда, внася и разпространява най-съвременни технологии за всеки тип потребители под собствената си марка iUni.

В момента нашите продукти се продават под собствена марка iUni®, търговска марка, регистрирана през 2013 г. в Държавната служба за изобретения и търговски марки Букурещ, но имаме и продукти (автокамери)марка DOD, марка за която смеединствен вносител в Румъния.

Под марката iUni можете да намерите потребителска електроника на пазара: смарт часовници и гривни, таблети и смартфони, дронове и автомобили с дистанционно управление, GPS тракер за наблюдение на автомобили-мото-велосипеди и хора, спортни камери, автомобилни камери, камери за наблюдение, скрити камери за наблюдение.

SEAP Oферта

Всички продукти на iUni също са налични чрез офертата SEAP и са на склад в нашия склад в Букурещ, готови за доставка или вземане.

За поръчки със срочно плащане цените може да се различават в зависимост от продължителността на срока на плащане.

Управлението на каталога от оферти в платформата SEAP е трудно и изисква ежедневен ръчен преглед на всички цени и налични наличности.

За актуализирана оферта с актуални цени, трябва да се свържете с нас по телефон или имейл, за да се свържете със служителите, отговорни за SEAP офертите.

След като подробностите бъдат финализирани, можете по-лесно да идентифицирате обявите в платформата http://e-licitatie.ro/ .Дистрибуция - B2B платформа

За фирми, които имат интерес да станат наши партньори и искат да предлагат нашите продукти, регистрация в портала iUni B2B идва им на помощ.

След като станете B2B партньор, можете да имате достъп в реално време до наличните количества на склад, както и ценови отстъпки (-10% до -25%). Отстъпките ще се договарят само след обсъждане с един от нашите корпоративни търговски агенти, който ще приложи отстъпка в зависимост от поръчаното количество, начина на плащане и продължителността на сътрудничеството.

Регистрацията в B2B портала ще се извърши автоматично след валидиране от нашия агент на вашия акаунт.
За да създадете акаунт с достъп до отстъпки, моля, изпратете имейл с профила на компанията до vanzari@iuni.ro

Профилът на компанията ще съдържа:

1. Пълни фирмени данни.

2. Връзка към уебсайта, където възнамерявате да добавите нашите продукти и адреса на магазина, ако съществува.

3. Други важни подробности (напр. опит в областта на маркетинга или монтажа).

IUni.ro гаранция
Product added to wishlist
Product added to compare.

Ние използваме бисквитки, за да ви осигурим най-доброто изживяване.